Billetter 175,00 kr.

Tlf: 38869067

—————————————————————–

VIGTIG INFO I TEKSTEN – LÆS VENLIGST!

 

BAR

Bartof Station tjener ikke noget på entreindtægten, som går til musikernes hyre, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

SPISNING

I forbindelse med denne koncert kan I vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag en Dagens Gryde (med kød). Den serveres med ris, creme fraiche og pyntegrønt.

Hvis I køber madbillet, SKAL I komme senest kl. 18.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.45, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

Vi åbner kl. 16.00. Køkkenet åbner kl. 17.30. Koncertsalen åbnes efter lydprøven.

 

Vær opmærksom på, at salget af madbilletter lukker kl. 12.00 dagen før koncerten.

 

ANKOMST

Vær søde at komme i GOD tid! Vi begynder til tiden…

BILLETSALG I DØREN

Vi har så godt som altid en håndfuld billetter til salg i døren. Der vil (desværre) også ofte være uafhentede billetter, så tøv ikke – kig ned! Hvis I ikke kan komme, så send en sms så hurtigt som muligt til 28354932, så vi kan prøve at sælge jeres billetter for jer. Det er vigtigt for os at få publikum ind!

 

KONCERT

Lørdag d. 23. oktober holder Høxbroe 15 års jubilæumsshow & fødselsdagsfest, 15 år som udgivet digter og 41 år gammel på dagen. Det bliver en helt særlig aften hvor Høxbroe vil læse udvalgte digte op fra samtlige bøger han har skrevet gennem årene.
I løbet af aftenen får han fint musikalsk besøg på scenen af blandt andre Oriental Park Bug Boys, Stik Op og Oscar Gilbert.
OPLEV BLANDT ANDRE:
♪ Claus Høxbroe
♪ Oriental Park Bug Boys
♪ Stik Op
♪ Oscar Gilbert
FØDSELSDAGSGAVER:
– med i billetprisen.
✗ Ingen bør tale med had i munden (bog)
✗ Sluk lyset (album og hæfte)
Meget er sket siden Høxbroe debuterede i 2006 med ‘Hylet fra gaden’, meget skrift er løbet gennem fingrene, mange oplæsninger er blevet leveret. Mange lande er blevet besøgt og fået serveret danske digte. Fra forstadsknægt med lyriske drømme, til digtene mand i København.
Fra Høxbroes første udgivelsesfest i Turbinehallerne, det første skridt ind i rækkerne som udgivet digter, til året efter hvor han album-debuterede med sit første spoken word album, og siden har han sendt en byge af skrift og ord ud, over 30 officielle udgivelser er det blevet til!
Intet på denne rejse har kunne lade sig gøre uden dig der køber digtsamlingerne, køber albums, kommer til oplæsninger, eller på anden vis bakker op om skriften!
Håber at se dig til Claus Høxbroes 15 års jubilæumsshow & fødselsdagsfest på Bartof Station og ikke mindst fejringen af dig for at bakke op, et beskedent tak for at være med til at holde skriften, og digteren i live.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.