Billetter 150,00 kr.

Tlf: 38869067

—————————————————————–

VIGTIG INFO I TEKSTEN – LÆS VENLIGST!

BAR

Bartof Station tjener ikke noget på entreindtægten, som går til musikernes hyre, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

SPISNING

I forbindelse med denne koncert kan I vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag en Dagens Gryde (med kød). Den serveres med ris, creme fraiche og pyntegrønt.

Hvis I køber madbillet, SKAL I komme senest kl. 18.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.45, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

Vi åbner kl. 16.00. Køkkenet åbner kl. 17.30. Koncertsalen åbnes efter lydprøven.

 

Vær opmærksom på, at salget af madbilletter lukker kl. 12.00 dagen før koncerten.

 

ANKOMST

Vær søde at komme i GOD tid! Vi begynder til tiden…

BILLETSALG I DØREN

Vi har så godt som altid en håndfuld billetter til salg i døren. Der vil (desværre) også ofte være uafhentede billetter, så tøv ikke – kig ned! Hvis I ikke kan komme, så send en sms så hurtigt som muligt til 28354932, så vi kan prøve at sælge jeres billetter for jer. Det er vigtigt for os at få publikum ind!

 

KONCERT

Stationen kan med stor glæde præsentere jer for den skønne Christina Boelskifte, der spiller egne sange med sin kvartet!

Christina Boelskifte er ingen ny spiller på den musikalske bane – faktisk har hun som sangerinde været en etableret del af den danske musikscene i over 20 år, men med sit nye album ”Lessons learned” er hun for alvor klar til at træde frem i rampelyset.

Christina Boelskifte er ikke længere nogen vårhare, men med sin rå autenticitet og sin hjertevarme, karismatiske aura formår Christina at synge, så man spidser ører.

Med nerve, sjæl og en poppet soul-stemme italesætter Christina hverdagens ridser i lakken og den barske virkelighed uden omsvøb.

I 2020 udgav hun første halvdel af albummet ”Lessons learned”. Her akkompagnerer Christina sig selv på flygel i et mere sårbart univers. D. 17. juni 2021 udkom de sidste fem sange, som er indspillet i Village Studie med nogle af Danmarks dygtigste musikere. Orkestret består af den svenske pianist Mikael Nordmark, den svenske bassist Maciej Szymczynski, Johan Jørgensen på guitar og Rasmus Lund på trommer.

Musikken er håndspillet og funky, og der er plads til både improvisation og soloer. Sangene sparker liv i håbet og giver en befriende tro på, at det faktisk kan lykkes at rykke sig og skabe noget bedre, hvis man gør sig umage og husker at være evigt nysgerrig på muligheder i livet.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.