Billetter 175,00 kr.

Tlf: 38869067

—————————————————————–

Sidst væltede de Stationen….

KOM I GOD TID!!!

B-Joe’s Bluesjoint består denne aften af en samling af landets bedste musikere kendt fra bl.a Delta Blues Band, Omar & The Howlers, CV Jørgensen, Walter Trout, Bifrost, Björn Afzelius, Bo Diddley, Louisiana Red, Earl Thomas og Champion Jack Dupree.

Aftenens stjernehold er:

Peter Brander
Knut Henriksen
Asmus Jensen
Louise Brüel Flagstad
Jesper Lynghus
Finn Poulsen
Michael Engman Torp
& B-Joe Johansen

Der bli’r serveret blues i alle afskygninger – dog med undtagelse af de kedelige og stillestående. Voodoo Child og Mojo’s på alle hylder – og en god portion Love Potion No.9 til de kærlighedshungrende. Hendrix og Robert Johnson mødes igen ved den berømte og berygtede Crossroads i Clarksdale Mississippi, og der bliver skrevet kontrakter med både Gud og djævlen.

En helt speciel oplevelse, du ikke vil gå glip af! Der er et begrænset antal billetter pga. Corona, så skynd dig at bestille dine!!!

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.