BALLET PÅ FREDERIKSBERG RÅDHUS

Tirsdag 3. august 2021 kl. 19.30

BALLET PÅ FREDERIKSBERG RÅDHUS

Det glæder os at kunne byde velkommen til Verdensballetten på Frederiksberg Rådhus i 2021.

Forestillingen er blevet til i samarbejde med Frederiksberg Kommune og præsenteres i Grønnegården inde på Frederiksberg Rådhus. Rådhuset åbner sine porte op til den grønne plæne, hvor bygningens historiske linjer og byens klokkespil i baggrunden vil skabe en intim ramme for aftenforestillingen.

FORESTILLINGEN

I forestillingen præsenteres Verdensballetten balletdansere fra nogle af verdens bedste kompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Dansere akkompagneres på scenen af danske operasangere samt internationalt, anerkendte musikere. 

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-CHristian Wandt, hvis tilstedeværelse sikrer alle – nybegyndere som kendere – en helstøbt og magisk balletaften. 

Oplever du tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96

GRØNNEGÅRDEN FREDERIKSBERG

Tirsdag 3. august 2021 kl. 19.30

Normalpris: 395-450 kr. ex . gebyr

Forventet varighed: 2t inkl. pause

VÆRD AT VIDE INDEN FORESTILLINGEN:

Husk at medbringe billet enten på print eller digitalt samt dit corona-pas.
Det er desværre ikke muligt at blive testet på stedet.

Sted: Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Ankomst & Indgang: Dørene åbner klokken 18.00. Der vil være opstillede toiletter ved indgangene, som man finder ved pladsen bag Rådhuset, hvor der også er parkeringspladser.

Mad & drikke: Medbragt mad og drikke er tilladt. Der er ikke mulighed for at tilkøbe mad og drikke til selve arrangementet. Det er desværre ikke tilladt at medbrinde drikkelse med alkohol, da stedet ikke har en alkohol-bevilling. 

Tøj: Medbring gerne varmt tøj, og evt. også et regnslag under armen. Det er desværre ikke tilladt at have paraply med, da det kan skygge for publikummet bag dig.

Ledsager: Verdensballetten tilbyder altid en gratis ledsager adgang til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis.

Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.