Aktuelt på frederiksberg

August 2022

Åh du smukke August. 🌹 I morges var du grå, 🌧️ men nu har du givet plads til solen. ☀️ Må den forblive synlig på himlen, så vi kan nyde sensommeren. På Frederiksberg sker der, som altid mange gode ting og her får I et udpluk:

Walkasong
Kom og skål med til fællessang akkompagneret af #DanmarksUnderholdningsorkester til WALKaSONG 2022 på Frederiksberg.🎶 Den musikalske gåtur foregår den 13. august mellem kl. 11 – 14. På gåturen er der 12 stop, som hver i sær har en speciel betydning for lokalområdet. F.eks. snakkes der i krogene om at man hos Frederiksberg Chokolade kommer til at synge “Tju Bang Chokolademand” osv. 🍫 Det bliver fantastisk. Der er fri entre og information om ruten på Kastanievej Efterskole, Kastanievej 2, kl. 11.00. ✨

 

 

Frederiksberg Chokolade Chokolade frederiksberg København
Priden
Pride er i byen i august ; regnbuer og kærlighed er at se overalt. 🌈💞 Optoget starter fra Frederiksberg Rådhus, går langs Allégade, Pile Allé, Frederiksberg Allé og så fremdeles den 20. august kl. 13.00 – 17.30.
Kom og fejr kærligheden ekstra meget og vær med til den fest, det altid er at se de skønne mennesker, der er en del af optoget. 🎉🚶🏻🚶🏻🚶🏻 Der er ikke så meget at sige til det, glæde, kærlighed, samt muligheden og friheden til at elske den man vil – det er værd at støtte op om .❤️🧡💛💚💙💜

 

 

 

Pride Copenhagen - Oliver Foerstner
Landbohøjskolen have
Kom på rundvisning i #LandbohøjskolensHave den, som blev anlagt i 1858, den 18. august. Tidligere havemester Kim Greiner viser rundt.
Netop nu, her i august står rosenhaven og sommerblomsterhaven i fuldt flor. 🌼🌸🌹Historier og anekdoter har Kim nok af, med 23 år som havemester i kurven. 📖🌹🧺 Og det siges at en smukkere have og tur findes ikke. Det koster DKK 140,- at deltage, og den blomstrende tur varer Ca. 2 timer. 💚

 

 

 

Kaffe Cocktailkursus 
Som en del af Copenhagen Cooking afholder CoffeeCollective på Godthåbsvej kursus, hvor du kan lære at lave lækre drinks. 
🍸 🫘 ☕ Coffee Collectives trænede barista er tidligere bartender, så der er lagt i shakeren til en lærerig og herlig aften.
 🍸✨ På kurset kommer man både rundt om kaffebrygning og kunsten at sammensætte den perfekte cocktail. Når aftenen er ovre vil man ha’ lært at lave 3 fantastiske kaffecocktails, og have fået værktøjerne til at genskabe dem, når man skal vise sin skills frem til næste fest. 
🎉🍸✨ Alle drinksene bliver der smagt på, så lad bilen stå og kom tørstig. ⛔🚘 Køb billetter til arrangementet her: https://www.copenhagencooking.dk/…/kaffe-cocktail-kursus/
Frilufts-gudstjeneste.
Søndag den 21. august kl. 10.30 – 12.00 er der gudstjeneste i det fri. 🌳⛪🌳 En sjov og anderledes måde at passe kirkegangen på.
Og hvis vejret er godt, er det jo næsten, som hvis gud selv valgte at deltage. 
🌤️ Vi glæder os i hvertfald over den anderledes og innovative måde at fornye de gamle traditioner om kirkegang om søndagen på. Ja tak og Amen herfra.🙏🏻✨
Verdensballetten.
Højt på tå, det er de, de fantastiske dansere i Verdensballetten🩰 Forestillingen præsenterer dansere fra nogle af verdens bedste kompagnier.
Noget som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. ✨ Balletdansere ledsages på scenen af danske operasangere og internationalt, anerkendte musikere.
🎶 Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, hvis tilstedeværelse sørger for at alle – nybegyndere som kendere -8 får en absolut magisk balletaften. 💚 Find billetter her: https://verdensballetten.dk/#select/104355
Koncert på Solbjerg Kirkegård
Den 10. august kl. 19 er der operakoncert et helt nyt sted på Frederiksberg, nemlig kapellet på #SolbjergKirkegård🎶 ☀️ Skønne Simone Victor og veteran Brian Grønbæk indvier dette nye koncertsted med en række berømte arier og duetter. 
✨ Kapellet har en fantastisk rumklang og med sin klassiske arkitektur skabes de perfekte rammer til koncerter i denne genre.
Ja, vi siger bare. Det er det nye operasted, lyder det som om. 📌✨ Entreen koster DKK 125,- og inkluderer også et glas “skum”, som fejring af det nye lokale.
 🥂 Pengene kan betales via mobilepay på 2266 8991 – evt. overskydende pladser sælges i døren. Koncerten starter kl. 19. dørene åbnes en halv time før.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.