Aktuelt på frederiksberg

 

November 2023

November er spækket med oplevelser på Frederiksberg – Hvad skal du bruge dine novemberdage på? ☔

2. november er Allehelgenskoncert i Landbohøjskolens festauditorium, hvor skuespiller Kirsten Olesen læser højt af Henrik Norbrandts digte om liv og død, og Cæciliekoret synger satser, der matcher tematikkerne. UDSOLGT
2. november fejrer Frederiksberg Chokolade 100-års jubilæum. Kom med til chokoladefest på Frederiksberg Alle med telte fulde af smagsprøver, historier og masser af gode tilbud
2 – 4. november er der åbent værksted hos Fick-Co. på Gammel Kongevej. Et fantastisk outlet af stof i metervarer som Poul har samlet gennem årene.
4. november er der åbent i Væveværkstedet i Smallegade. Der er åbent hver den 1. lørdag i måneden frem maj

10. november kan komme til Vild med dans! 💃 Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums sang- og klaverstuderende leverer aftenunderholdning med sange, der spiller op til dans.

Hør, hvordan komponisterne Ginastera, de Falla, Grieg og mange flere har fortolket vals, tango, rumba, foxtrot og all that jazz.

10. november kan Mesterstykker #2 musik fra hele verden af bl.a. Brahms, Strauss og Sibelius opleves med Copenhagen Phil – hele Sjællands Symfoniorkester, chefdirigent Toshiyuki Kamioka og konferencier Mathias Hammer i Det Kgl. Danske Musik Konservatories Koncertsal.
10. november er der koncert med Miriam Mandipira & the Soul Family på Bartof Station 🎶
12.-20. august – CPH pride med et utal af arrangementer hele ugen. Se program her:
Pride Copenhagen - Oliver Foerstner
11. november – 2. december har du muligheden for at komme med på en investeringsrejse ind i hjertesorgens frigørelse, når FUCK YOU ACCOUNT, af Rosalinde Mynster, spiller på Aveny-T 🎭 En grotesk komedie om økonomisk og følelsesmæssig uafhængighed i en skævvredet dans mellem perspektiv og manglende selverkendelse.
Pride Copenhagen - Oliver Foerstner
13. november afholdes Slægtforskningsworkshop på Frederiksberg Stadsarkiv. På workshoppen er der mulighed for at stille spørgsmål om slægtsforskning og udveksle erfaringer med andre slægtsforskere.
Pride Copenhagen - Oliver Foerstner
22. + 23. november kan du tage med på en musikalsk rejse, når det legendariske Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teater gæster Riddersalen med kabareten Babel, Babel, Babel med musik og sange fra 30’erne og 40’erne af blandt andre P.H., Edith Piaf, Brecht m.fl. Læs mere her: https://fb.me/e/4IRm7PHBY

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.