Den pakistanske restaurant Zahida, der har haft en bod i Westmarket, genåbner på Frederiksberg Allé som pop up shop.

Det er blevet til halvandet år som pakistansk madbod, men Zahida har ikke tænkt sig at gå ned med den synkende skude Westmarket, som trods sine 60 stadepladser efterhånden udelukkende huser tomme boder med nedrullede gitre. Restauranten genopstår nemlig som pop up shop de næste fire måneder på Frederiksberg Allé.

“Det har været ligesom at arbejde et hemmeligt sted,” fortæller Shane Affridi, den ene af de to indehavere af restaurant Zahida, der har ligget i Westmarket, siden det nu mennesketomme street food-markeds åbning i januar 2017.

Læs også: Ewalds: Et fransk brasserie åbnet af Slagter Lunds barnebarn

Shane Affridi og hans bror, Bobby Affridi, vil give drømmen om den pakistanske restaurant med familieopskrifterne en chance til. Det gør de i restaurant Kellerdirk på Frederiksberg Allé, hvor Zahida genåbner som pop up shop i morgen onsdag den 5. september.

“Zahida er vores første og eneste restaurant indtil videre, men vi kommer til at få mange flere. Nu laver vi en pop up shop i Kellerdirk i fire måneder og ser, hvordan det går. Vi er glade for området omkring Frederiksberg Allé, og vi vil gerne blive tæt på byen,” fortæller Shane Affridi og fortsætter:

“Og så er det nogle af vores venner, der bestyrer Kellerdirk, så vi tænkte, det kunne være sjovt at prøve at lave en pop up shop.”

Flere vegetariske muligheder i pop up-shoppen

Han har arbejdet sammen med broren Bobby Affridi i 10 år, og selv om ingen af dem havde stået professionelt i et køkken før Zahida, brænder de begge for at videreføre mors mad sammen med egenudviklede opskrifter.

“Når vi åbner i Kellerdirk, udvider vi vores menukort med mange flere vegetariske muligheder. Og så kommer vi bare til at holde øje med, hvad folk kan lide og ønsker,” fortæller Shane Affridi.

Læs også: Blaabjerg & Madsen laver burger fra bunden: Folk kan smage det

Kellerdirk har åbent tirsdag til søndag, og Zahida holder åbningsfest onsdag den 12. september, hvor alle er velkomne til øl og smagsprøver fra den nye menu. Festen er fra klokken 18 til 21.

 

Denne artikel er leveret af livsstilsmediet weFRB.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.