Frederiksberg, der ligger centralt placeret i København midt imellem Nørrebro og Vesterbro, bliver ofte omtalt som Københavns grønne hjerte. Det skyldes især de store frodige parker og haver, som ligger midt i byen, samt de mange vejtræer, som pryder bybilledet.

Herunder er samlet en række aktiviteter, som du kan besøge, når du lægger din vej forbi Frederiksberg.
Rigtig god fornøjelse.

Nyd Frederiksbergs royale parker

Frederiksberg Have er fantastisk om sommeren. Her er der både masser af plads på den store plæne og masser af små kroge, som man kan hvile sig i. Ikke mindst ligger Frederiksberg Slot på toppen af bakken, hvor du kan få en helt unik rundvisning (fra august). Prøv samtidig en smuk bådtur i kanalerne.

Søndermarken er også et yndet sted om sommeren. Her kan man enten gå lange ture eller løbe i det kuperede terræn. Glem ikke at tage et smut i Cisternerne, når du alligevel lægger vejen forbi.

Gå en tur i H.C. Andersens fodspor i Frederiksberg Have

Skuespiller Christian Steffensen viser i august måned byen frem set gennem store danske personligheders øjne. Kom bl.a. med på en vandring i H.C. Andersens fodspor og hør viser og digte fra hans store samlinger undervejs.

Ligeledes viser også Storm P. og Oehlenschäger byen frem.

Oplev Pride Parade på Frederiksberg

Sommer er lig med store events i byens rum. Det gælder også i år, hvor du har masser af mulighed for at høre god musik, spise lækker mad eller se verdensklasse sport.

Især den 19. august er værd at notere. Her starter CPH Pride Parade nemlig på Frederiksberg Rådhusplads og går i et langt optog via Frederiksberg Allé til Københavns Rådhusplads. Undervejs er der masser af musik og farvestrålende stemning!

Udforsk de små unikke haver på Frederiksberg

Frederiksberg er bl.a. unik pga. de fine og smukke haver, der ligger rundt i byen. Gå f.eks. på udforskning i Landbohøjskolens Have, hvor du samtidig kan tage en kop kaffe i Væksthuset. Eller smut en tur i Haveselskabets Have, hvor man kan gå rundt i timesvis og finde nye og spændende grønne kroge.

Nyd stemningen i byens handelsgader

Der er masser muligheder for at gå på oplevelse i Frederiksbergs flotte handelsgader. Her finder du både gode råvarer, lækkert design og søde butiksindehavere.

Sæt f.eks. tænderne i en vaffelis fra Social Foodies eller Frederiksberg Chokolade, tag en kop kaffe på Maudes Salon eller Coffee Collective eller drøm dig væk til de franske himmelstrøg på Værnedamsvej.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.