Tre vokalensembler holder fælles julekoncert i Metronomen

4. december kl. 19.30 i Metronomen

Godthåbsvej 33 på Frederiksberg.

 

Metronomen på Godthåbsvej danner rammen om afslutningskoncerten for Nordsjællands Vokal Ensemble, Copenhagen Vocal Ensemble og Vocal Songsters. De sangglade kvinder byder på soul, pop og rock med et lille drys jul på toppen. Koncerten den 4. december er gratis.

Alle med hang til musik, sang og fællesskab kan glæde sig til endnu en hyggelig, musikalsk oplevelse, når tre vokalensembler giver fælles afslutningskoncert tirsdag den 4. december kl. 19.30 i Metronomen på Frederiksberg. Korleder Manuela Lærke står i spidsen, og korene bliver akkompagneret af pianist Jonas Berg.

Korene synger en behagelig blanding af kendte, ukendte, danske og engelske sange – altid i nye og overraskende arrangementer. Glæd dig blandt andet til et tilbageblik på sommerens Tour de France-hit og en hyldest til Kim Larsen.

”Metronomens intime rum giver en særlig stemning og akustik til sangene. Det er hyggelige rammer til et flot punktum på efterårssæsonen. Der er mere koncert end jul på programmet, men vi lover en festlig aften og potentiale for at gå nynnende hjem,” siger Manuela Lærke.

Entré til koncerten er gratis, og det er muligt at reservere pladser forrest i salen via enkelbillet.dk. De tre kor der optræder er: Copenhagen Vocal Ensemble og Vocal Songsters, som øver i København samt Nordsjællands Vokal Ensemble, som holder til i Birkerød. Korene har korleder Manuela Lærke til fælles samt masser af sangglæde. Det er tre øvede ensembler, der synger moderne pop, soul, kammerjazz og danske klassikere i nye fortolkninger.

Fakta:

  • Tre kor giver fælles koncerter: Nordsjællands Vokal Ensemble, Copenhagen Vocal Ensemble og Vocal Songsters.
  • Koncerten finder sted den 4. december kl. 19.30 i Metronomen, Godthåbsvej 33 på Frederiksberg.
  • Der er gratis entré og mulighed for at reservere pladser forrest i salen via enkelbillet.dk.
  • Har du lyst til at synge i kor, lære nyt og deltage i hyggeligt fællesskab med andre sangglade mennesker, så er mulighederne her på alle korniveauer. Se www.rytkor.dk for optagelse, prøvetimer og tilmelding.

 

Fototekster:

  1. Metronomens intime rum giver en særlig stemning, for publikum er helt tæt på sangerne. Foto: Thomas Lottrup.
  2. Korleder Manuela Lærke i forgrunden for de tre vokalensembler, som er klar til at forkæle publikums ører med funky soul, swingende jazz og gammel pop på nye måder. Foto: Thomas Lottrup.

For yderligere oplysninger:

Korleder Manuela Lærke, tlf. 93 86 36 11.

www.rytkor.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.