JUNIOR fejrer Sankt Hans Aften lørdag d. 23. juni – ikke med bål og brand – men med en flot 7 retters menu med tilhørende vine.

M E N U
*Hvide asparges med friskpillede fjordrejer & sauce mousseline
*Laksetatar af laks fra Hiddenfjord med krydderurter & citron
*Lynstegt tun med citrusfrugter & soya
*Grillet vandmelon med sortfodsskinke & grov pesto
*Håndlavet økologisk burrata m bagte tomater & olie
*Carpaccio af Oksefilet fra Uruguay med trøffelmayo
*Friske danske Jordbær med vaniljeis & brændt hvid chokolade

Pris 385,-
/ tilkøb tilpasset vinmenu af italienske vine 295,-/

 

Tilmelding:
Ring 33249576 / eller mail kontakt@sanmarcojunior.dk

San Marco Junior
Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.