FRENCH DINING WEEK 2018 MENU
3 retters fransk menu inkl. Lillet apéritif
225 kr.
+billetgebyr 26 kr.

Dampede hvide asparges
med sauce mousseline & håndpillede rejer

***

Kalvetatar
med trøffel, estragonmayo, syltede løg & grov pesto serveret med grove fritter

***

Friske jordbær
med vaniljecreme

 

San Marco JUNIOR trækker rødder fra den tidligere italienske restaurant San Marco, som blev grundlagt i 1984. Omgivelserne er hyggelige og indbydende og ligger i hjertet af Frederiksberg. JUNIORs populære signaturret er vores kalvetatar med trøffel – og forårssæsonretten er hvide asparges med sauce mousseline & håndpillede rejer – to fransk inspirerede retter, som vi glæder os til at servere for Jer under French Diningweek, hvor vi garanterer for hygge og personlig, nærværende betjening i husets bedste ånd.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.