Tweens og teens kan også gå trendy klædt. Bare spørg Annette Finseth, der sælger mode til de helt unge i Rue 153 på Gammel Kongevej.

Midt på Gammel Kongevej finder du Rue 153. Egentlig ligger forretningen i nummer 155, da den er flyttet i større lokaler siden sin åbning for tre år siden – og butikken har et helt særligt fokus: Mode til tweens og teens.

Det vil sige tøj og accessories, der henvender sig til unge mellem otte og 16 år, der gerne vil gå trendy klædt.

“Det er altid så hyggeligt, når de tropper op for at sige hej, og jeg prøver at følge med og nogle mindre ting, som de rigtige hårelastikker, emoji-powerbanks og små æsker til gaver, så de selv kan købe noget,” fortæller Annette Finseth.

Annette Finseth rue 153 tøj til tweens gammel kongevej

Foto: Benedikte Brix, weFRB

Læs også: I Viben Fiskehus fokuserer Rahil Labrouzi mere og mere på bæredygtig fisk

Hoodies og Instagram hitter

I Rue 153 er de unge ofte selv inde at kigge på varerne og måske bruge penge fra deres egne hævekort eller kigge på gaver til vennerne.

“Her i efteråret er der en del grøn og gul i moden, fløjl er stille på vej ind, og vi ser også flere blazere og tern. De elskede hoodier (hættetrøjer, red.) er også at se,” fortæller Annette Finseth.

billedvæg fotovæg rue 153

Foto: Benedikte Brix, weFRB

Annette Finseth går meget op i at gøre Rue 153 til de unges butik, og derfor har hun blandt andet en ung pige til at male vinduerne med dekorationer, ligesom der er en fotovæg i butikken, hvor kunderne kan få hængt et billede op eller se deres veninder smile tilbage til dem.

“Jeg har tit et par piger nede for at prøve forskellige sæt tøj, hvor vi eller de selv går ud og tager billeder til Instagram. Jeg kan godt lide, at det bliver naturlige billeder. Hvis de har lyst til at styre vores Instagram-profil i et par dage, kan det også lade sig gøre, ligesom man kan aftale VIP-.åbningstider, så man kan invitere vennerne til shoppeaften.”

Læs også: CrossEyes: Vi er optikeren med de modigste briller

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.