(Foto: Copenhagen Pride)

Lørdag den 19. august vil Copenhagen Pride Parade endnu engang tage sit afsæt fra Frederiksberg Rådhusplads. Herfra vil op mod 30.000 deltagere gå langs Pile Allé, Frederiksberg Allé, Vesterbrogade mv. for til sidst at slutte af med en stor fest på Rådhuspladsen.

Det er første gang, at paraden skal gå langs Frederiksberg Allé og bliver derved “den smukkeste nogensinde”. Frederiksberg Allé vil med sine store grønne træer og brede boulevard give en perfekt kulisse for den farverige og festlige parade.

Undervejs på ruten vil der være masser af underholdning og tusindvis af tilskuere, der sikrer en uforglemmelig oplevelse.

Copenhagen Pride Parade har vokset sig større og større og er nu et fast stort event for både Frederiksberg og København. Det forventes at op mod 150.000 tilskuere vil følge med i gaderne.

Praktisk:
Paraden finder sted lørdag d. 19. august 2017 kl. 13.00 med afgang fra Frederiksberg Rådhus / Smallegade. I den forbindelse vil Smallegade, Allégade, Pile Álle og Vesterbrogade være lukket for trafik.

Find mere information på Copenhagen Prides hjemmeside.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.