I den gamle togstation på Solbjerg Plads tager Madklubben Frederiksberg sig godt af naboer og nærområde, når de serverer både frokost og aftensmad alle ugens dage.

De gamle fredede ventesale er indrettet lyst og med højt til loftet. Da Madklubben i maj 2017 rykkede herind, var det for at forvandle den gamle station til et gastronomisk knudepunkt. Her serverer de fremragende mad til de sympatiske Madklubben-priser, som de fleste kan være med på.

Det er især vigtigt for klubben på Frederiksberg at tage sig godt af de nærmeste, og borgerne på Frederiksberg er altid velkomne.

“Vi passer på vores nærmiljø. Det er meget Frederiksberg-borgerne, vi går efter”, fortæller Kiki O’Connor, der er driftschef i Madklubben på Frederiksberg, og fortsætter:

“Vi vil gerne være en neighbourhoodrestaurant, der byder indenfor til spiseoplevelser uden det helt store set up. Et sted, hvor gæster ønsker at nyde en afslappet middag, uanset om det er en uhøjtidelig tirsdag aften eller en helt særlig lørdag aften”, fortæller Kiki O’Connor.

Naboerne kan glæde sig til mere udendørshygge 

Kvalitet og hygge er nøgleord, når man spørger Kiki O’Connor, hvad der er vigtigt for Madklubben Frederiksberg. Samtidig sørger de for at passe godt på deres nærmiljø.

“Vores gæster skal komme herind og få værdi for pengene. Vi holder en vis standard, og det skal først og fremmest være rart at være her.”

I sommeren 2019 forventes metrobyggeriet at stå færdigt, og det kommer også til at betyde store ændringer for Madklubben Frederiksberg, hvis ene nabo lige nu er en byggeplads.

“Når byggeriet er færdigt, vender vi vores indgangsparti. Det betyder, at vi får en stor og lækker udeservering, som vi tager i brug i løbet af sommeren 2019. Der kommer en bar og masser af plads, hvor folk kan kigge forbi til mødregruppen med barnevogne, til en rolig middagsstund på tomandshånd eller til at nyde en middag i større selskaber.
Vores udeservering er også oplagt, hvis man bare vil nøde en kold øl efter en lang arbejdsdag”, fortæller Kiki O’Connor.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.