En ny herretøjsbutik er åbnet på Gammel Kongevej. Den hedder W1 menswear og er i besiddelse af et servicemindet personale, trendy casualwear og Frederiksbergs måske største prøverum.

Der er enkelt og ligetil i lokalerne hos Gammel Kongevejs nyeste herretøjsbutik, W1 menswear, og det samme kan man sige om butikkens koncept og ikke mindst bagmænd, ejer Peter Andersen og marketingchef Kenneth Thuesen.

“Her er ingen fine fornemmelser. Vi giver en kop kaffe og god tid til at kigge og snakke for at skabe en tryghed, og så håber vi, at kunden kommer igen. Det er meget tilbagelænet, men der ligger 30 års erfaring og lurer lige under overfladen,” fortæller Peter Andersen, da weFRB besøger den nyåbnede herretøjsbutik.

I nærheden ligger Zornig, Karl Smart, Samsøe & Samsøe og Soulland, men W1 menswear vil ikke være en konkurrent til de veletablerede herretøjsbutikker.

“Vi skal være et alternativ. Vi skal ikke have de samme varer eller look som de butikker. Det er vigtigt for os, at vi rammer ind i det hul, som vi synes, der har været på Gammel Kongevej i forhold til herremode,” forklarer Peter Andersen.

frederiksbergs største prøverum w1 gammel kongevej, herretøjsbutik

Vi har Frederiksbergs største prøverum, påpeger Peter Andersen grinende. Foto: weFRB

Han og Kenneth Thuesens filosofi handler om at være i øjenhøjde med kunderne – og at have et sortiment, hvor der hele tiden er udskiftning. Lige nu har W1 menswear mærker som Lee, Les Deux og Fred Perry med mere.

“Konceptet er, at det er casual wear til den kvalitetsbevidste mand på Frederiksberg. Vi lægger os ikke fast på nogen alder, men han vil gerne have noget afslappet, godt herretøj. Tanken er, at der altid er noget nyt, når kunderne kommer forbi,” fortæller Kenneth Thuesen.

Og W1 menswear har allerede fået en flyvende start på Gammel Kongevej.

“Vi har fået rigtig god feedback. Også fordi vores koncept ikke er så tungt og street, men folk kan stadig være med. Det er god kvalitet og nogle fornuftige varer. Det er også det, vi får at vide,” siger Kenneth Thuesen og fortsætter:

“Der er allerede mange, der lige siger hej, når de går forbi. Så står vi og snakker lidt. Det er utroligt lokalt her – meget mere, end jeg havde troet.”

Peter Andersen supplerer:

“Stor cadeau til Frederiksberg for at tage pænt imod os. Vi var heldige, at det her lokale var ledigt.”

w1 menswear herretøj gammel kongevej, herretøjsbutik

W1 sælger tøj til den casual, men kvalitetsbevidste mand, fortæller Kenneth Thuesen. Foto: weFRB

Denne artikel er bragt i samarbejde med det lokale medie og livsstilssite weFRB.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.