Morrison er et af DK’s meget få fortolkere af The Doors magiske univers. Med forsanger og guitarist Christian Olesen i spidsen og tre erfarne musikere bag sig leverer bandet en lidt hårdere, mere guitarbaseret fortolkning af The Lizard King’s fortryllende musik. 

Christian Olesens stemme og karisma ligger særdeles tæt på den originale stemme i The Doors, og samspillet og det eksperimentelle er det bærende element i turen gennem The Doors stærke repertoire.

 

Selvom The Doors’ musik er vild og vovet, usleben og uforudsigelig, så er det utroligt at se hvor mange generationer, der har favnet musikken og taget den til sig. Mange unge nævner The Doors som et af deres største favoritbands. Musikken lever evigt!

 

Morrison er indtil videre et lokalt københavnerfænomen, men bandet håber at blive opdaget af kræfter, der kan sende os ud til et større publikum. De lokale jobs har givet et godt og begejstret stampublikum, men vi synes musikken skal længere ud!

 

Line up:

Christian Olesen: Sang/guitar

Georg Davidsen: Guitar/keys

Thomas Clausen: Bas/backing vokal

Lars Svane: Trommer.

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og pyntegrønt.

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikeren og hinanden.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.