Frisør Mo-Hair har salon på Falkoner Allé og Gammel Kongevej, og her har stylisterne helt styr på, hvilke hårdrømme der hersker på Frederiksberg.

“Der er mange, der spørger, hvorfor mine saloner egentlig hedder Mo-Hair. Det er et ordspil på mohairuld, fordi jeg synes, det er sjovt at sammenligne vores resultater med eksklusivt garn,” fortæller Mette Skovgaard, der ejer de to frisørsaloner på Frederiksberg.

Ekslusivt hår er netop en væsentlig del af konceptet i Mo-Hair. Stylisterne kan nemlig rådgive i alt, der kunne tænkes at have en effekt på dit hår, og når du sidder i stolen, får du at vide, præcis hvad du får i håret hvornår, hvorfor og hvordan, ligesom du bliver guidet til, hvad du skal gøre derhjemme.

“Det er ikke vigtigt for os at tjene en masse per behandling. Det er vigtigt, at du får en behandling og en oplevelse, der gør, at du kommer igen,” fortæller Mette Skovgaard.

“Og så er vi bare helt os selv.”

Salon Mo-Hair, Gammel Kongevej, frisør

Foto: Benedikte Brix, weFRB

Læs også: BOGhandlerens speciale: Vi er mestre i gode anbefalinger

Bløde frisurer og brasiliansk behandling

Mette Skovgaard fortæller, at de lokale ofte går efter en klassisk og mere naturlig stil, end kunder længere vest på.

“De her kvinder er meget bevidste, men sikre på, hvad de vil have, og hvad de vil udstråle. Alligevel er det faktisk ret populært at komme ind og gøre brug af vores tilbud om ti minutters gratis rådgivning. Her kommer vi med vores bud på, hvad du kan gøre med håret, og hvad der ville passe til dig, din stil og dit ansigt,” siger Mette Skovgaard.

“Lige nu er det de mere bløde frisurer med længere pandehår og gyldne, varme farver, der er populære, og det er rigtig klædeligt for de fleste. Håret følger moden inden for tøj, og der ser vi meget stilen fra 70’erne. Pandehåret skal være længere, og håret skal være mere blødt og svirpe lidt ud.”

Frisør Mo-Hair Gammel Kongevej, Falkoner Alle

Foto: Mo-Hair

Derfor er mange af de skarpe frisurer blevet erstattet af mere naturlige klipninger i Mo-Hair. Striber og permanente krøller er også blevet blidere og er derfor nogle ældre trends, der er ved at blive populære igen.

“Vi udglatter også rigtig meget. Her bruger vi en metode, der hedder Brazilian blowout, som er en behandling uden formaldehyd, som vi får leveret direkte fra Brasilien. Der er meget få, der laver den i Danmark, så vi har faktisk kunder, der kommer hele vejen fra Fyn for at få lavet den i en af vores saloner her på Frederiksberg.”

Læs også: CrossEyes: Vi er optikeren med de modigste briller

Mo-Hair Gammel Kongevej

Foto: Benedikte Brix, weFRB

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.