14.07.2019 · 14.00 · 100 DKK

Vær opmærksom på, at Billetto skriver ALT UDSOLGT, når billetsalget slutter en time før koncertstart. Der vil dog også være salg af billetter i døren, med mindre der er komplet udsolgt.

Vi anbefaler altid forsalg!Denne aften spiller Malene koncert med den varme og virtuose pianist, William Larsson og den skønne, dygtige Matthias Petri på bas. De spiller en god blanding af Malenes originale sange blandet med swingende jazz standards, blues og farverige brasilianske perler. Måske der også kommer en enkelt dansk sang fra Malenes nye album “At elske er at leve” – Sange af Kai Normann Andersen

Malene deltog i TV programmet “Stjerne for en aften” i 2001. Derefter blev hun inviteret til at deltage i Dansk Melodi Grandprix 2002, hvor hun vandt. Malene repræsenterede Danmark ved Eurovision Song Contest (Det Europæiske Melodi Grand Prix) i 2002. 

Mellem 2003-2019 har Malene udgivet 11 albums i eget navn. Det nyeste album “At elske er at leve”, sange af Kai Normann Andersen, udkommer 5. april 2019.Malene har spillet mere end 1.500 koncerter i eget navn over hele verden siden 2003. Hun har turneret i lande som USA, Australien, Thailand, Frankrig, England, Tyskland, Polen, Østrig, Belgien, Italien Spanien, Tyrkiet, Rusland, Sverige, Norge og Danmark.

 Malene har optrådt som solist med mange forskellige bigbands og større orkestre i Danmark. Bl.a. Radioens Bigband.
2013-16 var Malene en del af det berømte band, Kid Creole & The Coconuts, som hun som hun har turneret med i store dele af verden, dels som korsanger og dels som gæstesolist.

Siden 2015 har Malene, ud over at spille jazz koncerter, taget den danske sangskat til sig og spillet på plejecentre rundt omkring i Danmark. Her er det fællessang og glæden ved at synge sammen, der er i fokus.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.