Der skal være plads til forskellighed. Både hvad angår farver, størrelser og former. For hos LacourLilholm Copenhagen på Gammel Kongevej handler det om at rumme alle kvinder. Og guide dem på vej til et personligt look, der matcher lige præcis, hvem de er. Sådan lyder det fra Elsebeth Lilholm, der siden marts 2005 har drevet den lille og farverige tøjoase midt på Frederiksberg.

En sort gine midt i rummet danner en skarp kontrast til den eksplosion af pangfarver, der hænger på tøjstativerne rundt om i butikken. Her møder vi på en lidt grå regnvejrsdag Elsebeth Lilholm, der lyser rummet op med farver og smil, ligesom hun altid gør, når hun hilser på kunder her i tøjbutikken.

”For mig handler det altid om at give en god oplevelse videre”, siger hun.

”Mine kunder skal altid forlade butikken gladere, end da de kom” fortæller Elsebeth Lilholm.

Hun nyder at vejlede både nye og tilbagevendende kunder med sin ekspertise. Og så er hun aldrig bleg for at udfordre.

Hylderne er fyldt med kvalitetstøj i alverdens farver. For her er less is more mere et spørgsmål om kvalitet frem for kvantitet.

”Jeg prøver at komme ud i alle verdenshjørner på de her få kvadratmeter, jeg har at gøre med. Jeg har små kollektioner fra brands, der har en lang levetid. Livet er simpelthen for kort til kedeligt tøj,” fortæller Elsebeth Lilholm.

Derfor er hendes passion omkring at vejlede også så stor. Og derfor ønsker hun at favne alle kvinder og former fra størrelse 34 og på nogle mærker helt op til størrelse 48 i butikken.

”Gadebilledet er jo ikke modeller, så det er vigtigt for mig, at den modne kvinde, der fylder lidt mere og ser helt vildt skøn ud, kan få noget, der er ligeså smart, som hvis det havde været i en størrelse 36”, siger hun.

Elsebeth fortæller videre, at hvis der kommer nogen, som fylder lidt mere ind til hende, så er det ofte i kæmpe gevanter. Det mener hun ikke gør ikke noget skønt for nogen. Derfor prøver hun så vidt muligt at fortælle lidt om, hvorfor skulderpasninger er en god ting, og at man skal udenom kasseformerne, hvis muligt.

”Og så gælder det altid om at få noget tøj, der passer til ens garderobe derhjemme. Så holder det nemlig længere”

LacourLilholm Copenhagen har åbent tirsdag-fredag fra 11-17.30 og lørdag fra 10-14.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.