Ibrahim Boujida har åbnet salonen Hair by Brebs på Falkoner Alle. Her kan du få en eksklusiv klipning og købe de specialudviklede produkter.

Hair by Brebs er specialiseret i herregrooming – blandt andet skægpleje og at skabe den helt perfekte skin fade – og henvender sig særligt til mænd, der gerne vil ofre lidt ekstra for den perfekte klipning og ved, at kvalitet tager tid. Nu har indehaver Ibrahim Boujida udvidet forretningen med sin egen linje af produkter til pleje og styling for mænd.

Produktlinjen, der også bærer nævnet Hair by Brebs, har taget Ibrahim Boujida seks måneder at udvikle. Den produceres i London, er uden parabener og er skræddersyet efter frisørens egne præferencer for duft, konsistens og finish.

“Når vi skal vejlede kunderne i pleje og styling, er det nemmere at rådgive om et produkt, som man kender fuldstændig. De kom for et par måneder siden og har allerede fået rigtig god respons. Skægolien og pomaden er de mest populære produkter, men mange køber hele serien, fordi de synes, den er flot at have stående,” fortæller Ibrahim Boujida, som naturligvis har sørget for, at emballagen afspejler resten af imaget for Hair by Brebs.

Hair by Brebs

Foto: Benedikte Brix

 

Hair by Brebs

Foto: Benedikte Brix

Selve salonen på Falkoner Allé er også indrettet råt og med tunge møbler, og i det hele taget er der en rød tråd i frisøruniverset, der er opkaldt efter Ibrahims kælenavn: Brebs.

Læs også: Sukker er hovedingrediensen i hårfjerning hos Beauty Avenue

Næste stop: Tøjkollektion

Det næste skridt er en kollektion af merchandise, hvor der til at begynde med vil komme T-shirt med salonens navn.

“Det er en fed måde at komme ud på, og fordi vi som frisører ofte kan påvirke andres stil, bliver Hair by Brebs allerede set som et cool mærke,” siger Ibrahim Boujida, der som 24-årig altså har godt gang i iværksætteriet, mens han læser en kandidat i revision ved siden af.

“Nogle gange ville jeg ønske, der var flere timer i døgnet. Der vil altid være mere potentiale, og der er altid mere, jeg kan gøre. Men man kan mere, end man tror, hvis man udnytter tiden. Der er ingen genvej til livet, men motivationen i et have sit eget, den driver mig. De sidste to år er jeg for eksempel stået to timer tidligere op for at nå det hele. Det er hårdt og stressende, men jeg er kun ung én gang,” siger den 24-årige iværksætter.

Hair by Brebs

Elias Temsamani, også kendt som frisøren Easy E og Ibrahim Boujidas barndomsven, der også arbejder i salonen. Foto: Benedikte Brix

 

Hair by Brebs

Foto: Benedikte Brix

Læs også: 12 år som luksusgenbrug: Kræsenhed betaler sig for Muda Nashi

Det er sindssygt fedt, når folk råber “friskklippet inde hos Brebs!”

Han var ganske ung, da han begyndte at klippe familie og venner. Det er en interesse og et talent, der har groet i ham fra barnsben, og udover et kort kursus i Marokko har Ibrahim Boujida aldrig taget en frisøruddannelse. Det samme gælder barndomsvennen Easy E. Alligevel har de to frisører skabt et enormt og trofast kundekartotek, og Hair by Brebs er blevet et brand, der er kendt i hele landet.

“Rapperen Fouli nævnte os i et nummer sidste år, hvor han siger ‘friskklippet inde hos Brebs’. Det, synes vi, er enormt blæret, fordi man ikke før har hørt en frisør nævnt i en sang. Desuden er Fouli en populær artist, som høres af mange i hele landet – og det kunne mærkes, for pludselig vidste folk i Jylland, hvem vi var. Og så er det jo bare sindssygt fedt, når han er ude at spille det nummer, og folk bare står og råber ‘friskklippet inde hos Brebs!’. Derfra kunne vi mærke et større pres, så det er fedt, at vi nu har 160 kvadratmeter,” fortæller Ibrahim Boujida, der før klippede på Østerbro.

I dag har Hair by Brebs kunder, der kommer hele vejen fra Nordsjælland for at blive klippet i salonen på Frederiksberg.

“Oplevelsen begynder, når du træder ind ad døren. Vi har overskud, yder god service, og du træder ud som den bedste version af dig selv. Derfor er det nemt for os at få faste kunder.

Læs også: Mo-Hair laver eksklusivt garn – altså det, du har på hovedet

Hair by Brebs

Foto: Benedikte Brix

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.