Søndag den 1. september

er der for 5. år i træk Hit House Koncert udendørs på Frederiksberg Runddel overfor Aveny Teatret, som dannede rammen om Hit House i perioden 1964 – 1969. Koncerten er fra kl. 14 til ca. kl. 18 med fri entre.
De sidste 5 år har Frederiksberg Runddel været fyldt med publikum, og det begynder at ligne en tradition, hvor der kommer både ældre og yngre mennesker, som er glade for at høre Pigtrådsmusik fra 60erne.
Koncerten er kommet i stand med støtte fra Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Fonden, som gerne vil markere dagen og mindet om en af de største forlystelsessucceser for unge på Frederiksberg. Arrangøren er Per Vincentz, og konsulent Holger Hagelberg fra Scanart Music, som leverede orkestre til Hit House i 60erne.

 

Spillerækkefølge:
1. Second Hands
2. Daimi, Tom McEwan med venner
3. Chimbo’s Revival
4. Sir Henry and his Butlers
5. The Scoops

 

Årets Hit House Plakat 2019
Hvert år har vi lavet en plakat for Hit House Koncerten på Frederiksberg Runddel. Det har vi også i år. Det er forfatteren til Hit House-bogen, Thomas Gjurup, som har designet plakaten igen i år.

Koncerten i år er sponsoreret af Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Fonden, Royal Beer og Cafe Kellerdirk, og der er fri entre.
Koncerten starter kl. 14 og forventes at slutte kl. ca. 18.15.
Yderligere informationer hos Holger Hagelberg på 21 61 23 23, eller mail holger@scanart.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.