Weekenden på Frederiksberg byder igen på et væld af aktiviteter og gratis events.

Vi glæder os allerede.

Weekenden er fyldt med en række gode arrangementer og events på Frederiksberg. weFRB.dk giver dig her til nogle af dem. Din guide til din weekend på Frederiksberg.

Fredag den 12. april

Gratis øl, snacks og sprøde shoppetoner: Nummer 82 åbner med fredagsbar
Røde Kors’ genbrugsbutik på Gammel Kongevej 82 skifter navn til slet og ret Nummer 82. Og i dag er der navnerelease med et brag af en fredagsbar mellem klokken 16 og 20. Her vil der være en masse billige genbrugsfund, gratis øl, snacks og sprøde shoppetoner. Og så vil man også kunne finde en beautysalon, hvor der vil være mulighed for at få en vaskeægte genbrugs-makeover.

Kom helt ned i gear: Midnatssvømning i Frederiksberg Svømmehal
Stearinlysene tændes, og lyset slukkes. Vandets skvulpen bliver den beroligende lydkulisse, da alle gæster skal være helt stille. Udover en svømmetur i mørket, kan du gå på opdagelse i kurbadet, og fx deltage i en saunagus – en oplevelse for alle sanser. Her kan du med fordel medbringe en vandflaske og et ekstra håndklæde Du klæder desuden om i luksusafdelingen, hvor alle faciliteterne i afdelingen er til fri afbenyttelse – også den lækre salt og olie scrub. Det hele sker fra klokken 22. Indgangen er kun åben mellem 21.30 og 22. Billetter koster 170 kroner.

Sig farvel til tidligere borgmester Jørgen Glenthøj
I dag kan du på Rådhuset sige farvel, når den tidligere borgmester i Frederiksberg Kommune, Jørgen Glenthøj, afholder afskedsreception i festsalen mellem klokken 13 til 16. Alle er velkomne

Lørdag den 13. april

Musik, specialudgivelser, mad og øl: Record Store Day hos Sound Station
Fra klokken 8 og resten af dagen kan du foran Sound Station på hjørnet af Gammel Kongevej og Lykkesholms Allé nyde årets Record Store Day. Her vil der hele dagen være gratis live musik, DJ’s, bar og en masse mad. Hele dagen vil der også være masser af specialudgivelser fra ind- og udland. På scenen kan du i løbet af dagen opleve ambient music fra MUSIC FOR DREAMS med The Swan And The Lake og Troels Hammer, SoftWave (opløftende synth pop fra den gamle skole), Turquoise Sun (neopsykedelisk garage rock), LUCER (hardrock fra Høje Gladsaxe), Nicklas Sahl (storhittende singer songwriter), Sista Bossen (sprudlende indie-/punkrock fra Malmö), The Tremolo Beer Gut (dansk 20 års-jubilar indenfor genren old school surf’n’western), Hola Ghost (psycobilly/surf/punk/spaghettiwestern), Trypical Cumbia samt DJ Kenneth Bager, DJ Resident André og DJ Mezcal. Musikken spiller fra kl. 12 til kl. 21. De fleste optrædende er pladeaktuelle på dagen, og alle signerer plader. Der kan hele dagen købes mad og drikke i den mexicanske food truck og fra den pop up bar, som folkene bag Whammy Bar og The Mudhoney indtager gaden med. Desuden har pladeselskabet MUSIC FOR DREAMS en stand, hvor man kan købe en række af selskabets udgivelser til voldsomt lave særpriser.

Gratis byvandring: Fokus på Frederiksberg Ældre Kirkegård
Klokken 14 kan du ganske gratis komme på byvandring på Frederiksberg Ældre Kirkegård. Her kommer du rundt til kirkegårdens mest interessante gravsteder og hører om store guldalderpersonligheder, danske politikere og kunstnere m.fl. Mødested ved hovedindgangen på Frederiksberg Runddel.

Søndag den 7. april:

For hele familien: Påske på Bakkehuset
Forårsblomsterne pibler frem og påsken står for døren. Og i dag kan du komme til på påske på Bakkehuset, når værkstederne, museet og orangeriet er åbne kl. 11-17. Påske på Bakkehuset er fyldt med aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. I museet er der værksteder med gækkebrevsklip og ægmaling ved Anina Grambye og forskelligt andet påskepynt ved designkollektivet All About A. I haven kan man gå på jagt efter påskeæg og deltage i den efterfølgende ægtrilnings-konkurrence, som finder sted kl. 13 og kl. 15. Efter en lang vinter åbner orangeriet op for sæsonen, så læn dig tilbage i de hyggelige omgivelser og nyd en dejlig frokost fra sæsonens nye menukort. I dagens anledning kan man prøve særlige påskespecialiteter og vi præsenterer Bakkehusets nye øl, “Rahbek Pils”, som er produceret i samarbejde med Frederiksberg Bryghus. Entré til museet og de to værksteder: 50,- for voksne, 40,- pens./stud., gratis entré for børn/unge under 18 år.

 

 

Indholdet er skrevet af weFRB.dk

wefrb_logo_hi

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.