Denne uge er spækket med fede events på Frederiksberg. Der er både Stella Polaris, afslutningen af Post Danmark Rundt og en lang række gratis arrangementer.

Ugen byder på en lang række fede events og arrangementer på Frederiksberg. weFRB guider dig her til nogle af dem.

Mandag d. 30. juli

Se Mielcke og Hurtigkarls nye temahave
I dag klokken 19 kan du opleve Restaurant Mielcke og Hurtigkarls nye skærehave, som restaurantens haveansvarlige Anne Marie Sørensen har planlagt og beplantet. Det sker foran restauranten ved Frederiksberg Runddel, og det er helt gratis at deltage.

Tirsdag d. 31. juli

KizOTempo: Dans og fællesspisning
KizOTempo er et indspark til det voksende kizombamiljø i Kbh. Uanset niveau kan alle danse med og få en hyggelig aften på Pause på Peter Bangs Vej 2. Dansen begynder klokken 19, men inden er der fællesspisning fra klokken 18 til 70 kroner. Du kan melde dig til via linket her. Det er gratis at danse, men foreningen opfordrer til at støtte fællesspisningen.

Onsdag d. 1. august

Morgensang i Sankt Markus Kirke
Hver onsdag er der morgensang for alle klokken 10. Vi synger en halv times tid fra salmebogen og højskolesangbogen. Bagefter er der kaffe og morgenmad. Sted: Sankt Markus Kirke, Forchhammersvej 12A. Fri entré.

Torsdag d. 2. august

Fællesspisning, bæredygtig vin og koncert i det fri
Vineyard Open inviterer i dag fra klokken 18 til en sommeraften med folkekøkken i det fri og god musik i baren. Det sker på Nyvej 7. One Bowl serverer et vegetarisk måltid kl. 18, og Vin med hjerte sælger bæredygtig vin on the side. Et måltid mad koster det, du føler for, og pengene går ubeskåret til Vineyards sociale projekter i Myanmar. Kl. 20 er der gratis koncert indenfor i baren, hvor du kan fordøje maden i godt selskab. Vineyard Open er en række åbne events, der afholdes i et samarbejde mellem København Vineyard, One Bowl og Vin med hjerte. København Vineyard er en frikirke på Frederiksberg, som ønsker at være en lettilgængelig kirke, hvor du kan komme, som du er.

Fredag den 3. august

Kaffesmagning og rundvisning i risteriet hos The Coffee Collective
Klokken 16 kan du hos The Coffee Collective på Godthåbsvej deltage i både en rundvisning i kafferisteriet og smage alverdens kaffe til en en kaffesmagning. Det koster kr 150,- og så får du en pose friskristet kaffe med hjem til weekenden. Bare mød op og betal ved kassen – du behøver ikke reservere plads.

Brasiliansk fest hos Kellerdirk
Aquarela inviterer i samarbejde med Kellerdirk i dag til en brasiliansk aften med masser af danseglæde, god musik og skønne mennesker. Det sker fra klokken 21, hvor du kan opleve Samba da Gente v. Marcio dos Santos, DJ M JAY Gafieira v. Aiste og Arthur Gontijo Samba-danseshow v. Aquarela. Det koster 70 kroner i entré.

90’er-fest på The Old Irish Pub
Der er for alvor dømt neonlys og 90’er nostalgi, når Danmarks mest gennemførte 90’er-band i dag indtager scenen på The Old Irish Pub i Smallegade. Man bliver under en koncert med bandet taget tilbage til en simplere tid, hvor plateau-sko og yo-yo-battles dominerede. Nostalgien koges ind til én stor dansefest med alle de største hits fra dette gyldne årti.

Lørdag den 4. august

Sangria og Paella: Spansk fest på Peter Bangs Vej
Der er spanske smagsprøver for alle, når Chorines på Peter Bangs Vej 103 i dag omdanner området foran butikken til en stor spansk fest. Her kan man også købe sangria og palla. Og hvis man er heldig måske danse en lille Flamenco. Det hele foregår fra 11 til 18.

Stella Polaris i Frederiksberg Have
Stella Polaris på Frederiksberg vender i dag tilbage med et stjernespækket program til en dag fyldt med hygge og elektronisk musik i Frederiksberg Have. Og det bedste af det hele er, at alt er gratis. For fuldt program og mere information, kan du læse artiklen her.

Guldfasanen fejrer 20 års jubilæum med gratis øl
Fra klokken 14 fejrer Guldfasanen på Nordre Fasanvej sit 20 års jubilæum. Og det bliver fejret med et brag af en gratis fest. Mellem 14 og 16 er der både gratis øl og en bid mad. Og fra klokken 16 vil man kunne købe både øl og sjusser til 20 kroner. Tilmelding foregår via Facebook. Du finder linket her.

Zigøjnerjazz hos Vores Marked
Mellem 15 og 17 kan du i dag hos Vores Marked på Godthåbsvej opleve SWING PARTOUT, spiller skøn fransk zigøjnerjazz stærkt inspireret af Django Reinhardt. Det er musik, der svinger, og som giver masser af ny energi i sommervarmen. Arrangementet er gratis. Og hvis du vil spise, kan du bestille bord med sms til 4222 5782. Husk at skrive tidspunkt samt antal personer.

Søndag den 5. august:

Loppemarked: Vera lopper under Bispeengbuen
Fra klokken 10 kan du igen gå amok i genbrugsgodter, når Veras marked igen finder sted under Bispeengbuen. Her er det primært vintage-tøj og genbrugstøj, du kan finde.

Afslutning af Post Danmark Rundt på Frederiksberg Allé
I år vender afslutningen af cykelløbet Post Danmark Rundt igen tilbage til ikoniske Frederiksberg Allé, hvor der er opløb og afslutning. Der afsluttes med 10 omgange á 6,75 km. Første målpassage på Frederiksberg Allé kl. ca. 14.45. Forventet opløb ca. kl. 16.25.

 

 

Indholdet er skrevet af weFRB.dk

wefrb_logo_hi

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.