Fotocredit: Oliver Foerstner

 

Denne uge kårer weFRB.dk Frederiksbergs bedste ved et helt særligt event. Og så kan du også møde verdens måske ældste drag, inden hele Frederiksberg kommer til at feste med Copenhagen Pride i weekenden.

Ugen byder på en lang række fede events og arrangementer på Frederiksberg. weFRB guider dig her til nogle af dem.

Mandag d. 13. august

Fællessang i Alhambras Have
Syng med på kendte toner fra film, teater, revy og tv i Alhambras have (ved regn rykker vi ind). Det sker på Allégade 5, og det er helt gratis at deltage. Det sker mellem 16 og 17.

Tirsdag d. 14. august

Motion og afspænding for gravide
Er du gravid? Har du lyst til at bevæge dig i vand og gøre noget godt for din krop? Så kom med. Bevægelse i vand giver vægtløshed og mulighed for at bevæge dig med lethed under graviditeten. Til undervisningen er der fokus på at styrke din krop, øge din konditionen og lære teknikker til at trække vejret og slappe af, som alt sammen hjælper dig under fødslen. Gravid i Vand er en pause i hverdagen som giver plads til leg, ny energi og afspænding i fællesskab med andre gravide. Efter undervisningen mødes vi og dykker ned i forskellige emner relateret til graviditet, fødsel og barsel. Du vil blive undervist af både Jordemoder Sasha Orheim og Gravidyogalærer Illona Marquard. Undervisningen foregår i familiehallen i Frederiksbergs Svømmehal, som vi har helt for os selv. Du kan booke din plads på www.gravidivand.dk. Det sker klokken 13.45.

Onsdag d. 15. august

DJ og drinks: Kåring af Frederiksbergs Bedste
Nu er det tid til endelig at kåre Frederiksbergs Bedste. Og du er inviteret med. Klokken 17.30 kårer vi vinderne ved et hyggeligt event med vin og sprøde DJ-toner ud for Olivers Oase på Frederiksberg Allé 69. Her vil vi udover at afsløre vinderne, sørge for lidt god loungemusik. Og så kan du få et godt glas vin til en ekstra god pris. Det er helt gratis at deltage. Vi glæder os til at hylde og fejre Frederiksberg sammen med jer.

Jubilæums-fiskeauktion
Fiskehalle på Nordens Plads 8B fejrer sin 1 års-fødselsdag med en fiskeauktion klokken 14, hvor der vil være uhørt billige priser, der starter fra blot en krone.

Torsdag d. 16. august

Pride: Verdens måske ældste drag fortæller på Frederiksberg
Svend Bunch alias Tusnelda Tusindfryd er Danmarks, måske verdens ældste, drag. Som en del af Pride Week på Frederiksberg fortæller han over en kop morgenkaffe mellem 9 og 10 om sit liv. Det sker på Alhambra, Allégade 5. Og det koster 50 kroner at deltage

Fredag den 17. august

Bossa Nova på Ipanema Café
Mellem 18 og 21 kan du opleve brasilianske Rogerio på Ipanema Café på Vodroffsvej, hvor han vil sørge for lækker Bossa Nova i et par timer.

Lørdag den 18. august

Copenhagen Pride ved Frederiksberg Rådhus
Traditionen tro vil tusinder af festklædte mennesker igen i år fejre mangfoldighedens Danmark, når den årlige Pride Parade starter fra Frederiksberg Rådhusplads for at gå ned af Frederiksberg Allé, Vesterbro og slutter på Københavns Rådhusplads, hvor det store show afholdes. På Frederiksberg Rådhusplads vil der være musik og taler fra kl. 11 indtil afgang kl. 13.

STARTS’s præsentationskoncerter i KU.BE
START2000 præsenterer koncerter med: Trine Therkelsen, Jonas Menke, Frida Jacobi og Kathrine Mai Caravan fra klokken 19, hvor der er åbningstale ved Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj. Der er fri entré. START præsenterer en række af Danmarks bedste bands og solister. Start Frederiksberg START2000 støttes af Frederiksberg Kommune.

Søndag den 19. august:

Loppemarked i KU.BE’s byhave
I dag kan du mellem 10 og 15 gøre et godt kup på en dejlig sommersøndag, når KU.BE holder loppemarked. Trænger du til en forfriskning undervejs, serverer vores glade café både kolde og varme drikkevarer samt lækker mad. Er vejret godt, sætter vi stande op i vores dejlige grønne byhave. Hvis vejrguderne ikke smiler til os, bliver loppemarkedet afholdt i vores smukke lokaler Zen1 og Zen2. Du kan booke stand på kube.loppemarked@gmail.com. Det koster 75 kroner per bord og 50 kroner for et stativ. Du kan selvfølgelig også bare møde op for at shoppe. God fornøjelse.

Veras marked under Bispeengbuen
Fra klokken 10 kan du igen gå shop-amok i genbrugstøj og guld under Bispeengbuen, når Vera atter sælger tøj på sit velkendte søndagsloppemarked.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.