Denne uge afslører Michael Kvium sit nye kunstværk på CBS. Og så kan du også komme til gratis gadeteater om bromances. Fredag bliver Frederiksberg Allé fyldt af sommerstemning til Frederiksberg Høstfest. Og så åbner Betty Nansen-Teatret dørene til et gratis arrangement.

Ugen byder på en lang række fede events og arrangementer på Frederiksberg. weFRB guider dig her til nogle af dem.

Tirsdag d. 21. august

Musikquiz med Michael Denner på Bartof Station
Michael Denner præsenterer i dag klokken 19 Musikquiz på Bartof Station. Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5 personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude. Der er flotte præmier til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time. Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op. Ring & tilmeld dit eget hold på 33 15 93 19. Du kan også tilmelde dig på michaeldenner@webspeed.dk.

Afsløring af Michael Kviums integrerede kunstværk på CBS
Klokken 17 er der på CBS på i bygningen Kilen på Kilevej 14A fernisering af Michael Kviums integrerede kunstværk i bygningen. Her vil der både være taler, bobler og lidt snacks. Og så vil Kvium fortælle om sit kunstværk.

Akrobatikforestilling om venskab mellem mænd
Håndtryk bliver til håndstand og klap på ryggen til saltomortaler, når tre akrobater med vidt forskellige personligheder skal lære hinanden at kende. På sjov og rørende vis udforsker de venskab, maskulinitet og den følsomhed der findes i selv den hårdeste machomand. Bromance fik premiere i 2014 og har lige siden turneret uafbrudt over hele verden. Fra en spilleperiode i New York kommer Storbritanniens hotteste akrobatiknavn nu til Danmark. Vær med når de tre akrobater får publikum til at tabe underkæben og rykker grænserne for, hvad den menneskelige krop er i stand til. Det sker på Julius Thomsens Plads klokken 16.30. Og det er helt gratis at deltage.

Onsdag d. 22. august

Sommerdans i Alhambras Have
Alhambra spiller klokken 17 op til dans i haven foran Alhambra, Allégade 5. Med kyndig vejledning fra en professionel danseinstruktør kan alle være med, uanset alder og rytmesans! Arrangementet er gratis.

Torsdag d. 23. august

Østrisk vinsmagning på Cork Vinbar
Klokken 19 inviterer Cork Vinbar til smagning med Østrig som hovedtema! Kom og lyt til Olivers fortællinger om Zweigelt druen, Wachau-klassificeringen og “kølervæskeskandalen” imens vi sammen smager på bobler, rød, hvid og orange fra vores egne små producenter. Det bliver hyggeligt, saftigt og uformelt! Pris for deltagelse er 250,-/person, tilmeld jer via info@corkvinbar.dk.

Barokkens historie på Frederiksberg Slot
Oplev det indre Frederiksberg Slot med Axel Vermehren, der tager publikum med på en historisk rejse i gennem tiden – fra kongeslot til officersskole, når der i dag klokken 17-20.30 er særrundvisning på slottet. Under turen rundt igennem de mange gemakker og kabinetter oplever publikum bl. a. det kinesiske værelse og badekaret, hvor “En kongelig affærde” udspillede sig. Rundvisningen slutter i den smukke Riddersal, hvor sopran Liselotte Dan Schumacker og pianist Knud Rasmussen optræder med en vifte af datidens aktuelle musik og herunder selvfølgelig musik skrevet af Leonard Bernstein, Giacomo Puccini m. fl. Således kobles historie og musik sammen til en total event. Der serveres en forfriskning under vejs. Der er gratis parkering i slotsgården under arrangementet. Det er nødvendigt at reservere plads hos Axel Vermehren på e-mail: axel.v@mail.tele.dk eller på telefonnr. 24 47 27 50.

Fredag den 24. august

Frederiksberg Høstfest på Frederiksberg Allé
Frederiksberg Allé bliver under Copenhagen Cooking & Food Festival i aften forvandlet til én stor madfest. I år er Frederiksberg Høstfest desuden åbningsfest for hele Copenhagen Cooking & Food Festival. Forvent derfor høstfesten over dem alle, som vi skaber sammen med Frederiksberg Kommune, Tuborg Fondet, Økologisk Landsforening, Jalm&B, Il Fornaio DK og Ramlösa Danmark Det kan du forvente: Et 500 meter langbord,1.500 spisende gæster, nogle af byens bedste restauranter og landets bedste landmænd danner i fællesskab rammen for denne unikke middag. Find mere information om de forskellige middage og billetter via linket her.

80’er-fest på The Old Irish Pub i Smallegade
På med svedbåndet, bind Converse-skoene og frem med gamacherne for nu skal vi feste, som man gjorde i 80’erne! Der er for alvor dømt 80’er stemning, når bandet Absolute 80’s indtager den store scene på The Old Irish Pub i Smallegade. Det sker fra klokken 23. Bandet har stor erfaring med live koncerter over hele Danmark og med musikere, der ved, hvad de laver, kommer det ikke til at gå stille for sig. Glæd dig til forrygende gensyn med alle de største hits – Dette er i sandhed ”best of the 80’s”! 

Lørdag den 25. august

Gratis åbent hus-arrangement på Betty Nansen-teatret
Kom og mød det nye Betty fra klokken 16 og frem til midnat. Der er nemlig nye folk på scenen og bag scenen. Og de vil så gerne møde dig. Derfor er der åbent hus. Sammen med alle, der vil. Sammen med dig, der har været i huset mange gange og taget kunsten med dig ud i natten. Og dig, der aldrig har været her før. Du kan se, hvad der sker lige nu, og hvad der kommer til at ske om lidt. Vi vil vise lidt af Virginia Woolfs vilde kønsklassikker Orlando og en flig af Morten Hees skånselsløse monolog om drengen Eddy. Vi vil tage kostumerne frem og spille musik. Vi vil læse smukke ord højt for dig. Vi vil servere mad for dig, og vi vil danse med dig. Klokken 16 – 18: Gå på opdagelse på Betty, kaffe og kage Klokken 18 – 20: Argentinsk street food på alleen Klokken 20 – 24: DJ Rita Blue og fest i foyeren Kom fra klokken 16 eller hvornår du kan. Du behøver hverken tilmelde dig eller købe billet. Vi glæder os til at åbne teatret sammen med dig.

Søndag den 25. august:

Loppemarked i Lindevangsparken
Lindevangsparken bliver i dag mellem 9 og 14 forvandlet til en stor markedsplads, hvor private sælger ud af gemmerne. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.