Denne uge byder blandt andet på fællesspisning i KU.BE. Og så kan familiens yngste smage på dyr fra havet med kommunens naturvejledere. Og i weekenden begynder årets jazzfestival med et par lækre koncerter.

Ugen byder på en lang række fede events og arrangementer på Frederiksberg. weFRB guider dig her til nogle af dem.

Tirsdag d. 3. juli

Find, fang og smag på dyr fra havet
De yngste er gået på sommerferie. Og trænger de til lidt at lave, så kan 7-10 årige i dag finde, fange og smage på dyr fra havet sammen med naturvejlederne i Frederiksberg Kommune. Mødested: Frederiksberg Metrostation, Solbjergvej 2. Fri entré med tilmelding på kube.frederiksberg.dk.

Onsdag d. 4. juli

Glad aftensmad: Fællesspisning i KU.BE
Gør hverdagen lidt sjovere, og spis aftensmad i nogle nye rammer i KU.BE, hvor der i dag fra 17.30 er god stemning, god mad og mulighed for at lære nye folk at kende. Aftenens setup er langbordsmiddag, hvor man kommer hinanden ved og er fælles om maden. Menuen den 4. juli er braiseret gris i Guinness-øl, serveret med grillet salat af danske spidskål, blomkål og hjertesalat, hertil braisersauce og kærnemælksmos. Vegetarretten: Karamelliseret fennikel med syrlig mascarpone-creme, sprøde brød, fennikel-crudite samt friske urter. Koldhævet brød og smør. Dessert (tilkøb): Panna cotta med øl-gele og søde bær for 25 kr. Priser Voksne 79 kr. Børn til og med 8 år 49 kr. Børn under 2 år er gratis. Drikkevarer (øl, vin og vand) og dessert tilkøbes i caféen. Billetter kan købes i frontdesken i KU.BE. Vi tager imod mobilepay eller kort.

Onsdagshygge på Café Cadeau
Onsdag på Cafe Cadeau på HC Ørsteds Vej er lig med masser af hygge. Der er gratis brætspil, gratis dansklektioner, mad, drikke. Men det vigtigste er, at det sociale samvær er i højsædet.

Torsdag d. 5. juli

Dans dig morgenfrisk
I dag mellem kl. 8.30 -9.30 kan du starte din dag med at ”danse dig ud af hovedet og ned i kroppen” i Manuvision Huset på Bernhard Bangs Alle 25, hvor instruktøren Rikke vil guide dig ”ned i kroppen” og invitere dig til at gå på opdagelse i forskellige kropsdele samt forskellige kvaliteter i bevægelserne. Der er ingen faste trin og alle kan være med! Vi danser til både svedige beats og lyriske melodier med stor chance for at få sved på panden. Dette er en energifyldt og opløftende time, som lader dig møde dagen og måske starten på din sommerferie fuld af energi og med en stærkere forbindelse til din krop. Det koster 50 kroner at deltage.

Fredag den 6. juli:

Søren Sko og Benjamin Koppel fortolker Nat King Cole
Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for Nat King Coles musik, kan det ikke gå galt. Søren Sko og Benjamin Koppel har nøje udvalgt klassikerne og giver i dag klokken 19.30 på Betty Nansen Teatret deres helt eget ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole, havde på sit repertoire. De to stjernesolister bliver akkompagneret af den islandske pianist Eythor Gunnarsson, ankermand i det legendariske fusionsband Mezzoforte, den danske verdensbassist Jesper Bodilsen, kendt fra topjazzsammenhænge som Ed Thigpen og Joe Lovano, og Danmarks måske største jazztrommeslager, Alex Riel. Læs mere og find billetter via linket her.

Lørdag den 7. juli:

Rock n’ Roll på The Old Irish Pub
The Scoops er som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50’erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, kontrabas og spidse sko. Alt er i orden, når bandet i dag klokken 23 indtager scenen på The Old Irish Pub i Smallegade. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King “Elvis Presley” benyttede. The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock n’ Roll, som de stilrent fremfører med en stor entusiasme og professionalisme. The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste 50’er Rock n’ Roll showband.

Søndag den 8. juli:

Jazzfest med Marie Carmen Koppel på Betty Nansen
Pianisten og dirigenten Ole Kock Hansen er jazzens grand old man. Nu mødes han igen på scenen – en efterhånden årelang tradition – med søskendeparret Marie Carmen Koppel og Benjamin Koppel til en veritabel jazzfest, der er kendt fra mange års festivalkoncerter som en sand publikumssucces. Det sker på Betty Nansen Teatret klokken 15. Med sig har Ole Kock Hansen sit 16 mand store A Very Big Band, som lægger horn og velswingende rytmegruppe til Oles altid fremragende og i øvrigt vidt berømmede arrangementer. I mødet mellem A Very Big Band, Marie Carmen Koppels smukke vokal og Benjamin Koppels uforlignelige saxofonspil, kan publikum forvente en lunt swingende og musikalsk overlegen søndagskoncert, hvor repertoiret blandt andet tager udgangspunkt i fejringen af den legendariske altsaxofonist Cannonball Adderley og jazzens sangfugl no. 1, Ella Fitzgerald. Læs mere og find billetter via linket her.

 

Foto: Rumle Skafte

Indholdet er skrevet af weFRB.dk

wefrb_logo_hi

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.