Gammel Kongevej bliver fredag den 2. november omdannet til en stor lokal og gratis fest. Og du er inviteret med. Mellem 17 og 21 åbner butikker og restauranter nemlig dørene op med masser af gode tilbud, goodiebags, gaver og smagsprøver. Og så vil der være både DJ’s, liveband og musik flere steder på gaden.

Gratis goodiebags. Og en masse gratis smagsprøver fra byens restauranter tilsat gode tilbud og musik. Late Night Open på Gammel Kongevej bliver en stor fest, og du skal selvfølgelig med.

“Vi vil gerne få flere til at få øjnene op for, hvor mange skønne butikker, Frederiksberg egentlig rummer. Og det vil vi med Late Night Open på Gammel Kongevej gerne fejre og hylde”, fortæller Christian Jensen, der er formand for Frederiksberg Erhverv.

Han er gået sammen med alle butikker og restauranter om at skabe eventet, der bliver det første af sin art på Gammel Kongevej.

Gode tilbud og gratis gaver

Gadens restauranter vil hele aftenen byde på smagsprøver, mens de fleste butikker vil have gode tilbud og særlige ting, der sker hos dem.

Hos Elisabeth Gierus Skincare kan du eksempelvis lade dig forkæle med goodiebags, en makeup-artist og champagne.

“Jeg glæder mig helt vildt. Der bliver rig mulighed for at få skønhedstips, prøve produkter og blive stylet med det sidste nye tøj fra Cetra CPH”, fortæller Elisabeth Gierus.

I Greenskin.dk, der ved alt om grøn hudpleje bliver der også fokus på make-up.

“Hos os kan man få lagt gratis efterårsmake-up, og så bliver der 20 procent på alle parfumer på eksklusive mærker som Miller Harris, Escentric Molecules og Agonist”, fortæller Malene Katz fra Greenskin.dk.

NoaNoa på Frederiksberg Allé
Foto: Lars Degnbol

Late Night Open på Gammel Kongevej bliver vitterligt en aften fyldt med gode tilbud.

“Vi har valgt at køre 20% på næsten alt i butikken samt ekstra gode særtilbud på enkelte varer i timeintervaller”, fortæller butikschef fra Imerco, Michella Jalsing.

Og også hos Guldmed Dirks bliver der gode tilbud af mere skinnende karakter.

“Vores diamantleverandør kommer på besøg med et kæmpe udvalg af højkvalitets tennisarmbånd og andre smukke diamantsmykker. Vi giver 20 procent rabat på diamantsmykker. Og så kan man også komme og få et glas guldbobler og blive inspireret af guldsmedens smykkeeksperter”, fortæller Kevin Broadbery fra Guldsmed Dirks.

Guide til Frederiksberg Helges Ost

Er du til ost, så kan du passende lægge vejen forbi Gourmand Ostespecialisten, der er klar med lækre smagsprøver, tilbud og mad.

“Vi tænder op i raclette-grillen med kartoffel og en bid sønderjysk kål-pølse. Vi varmer også sæsonosten Mont d’or fra Frankrig som en fondue. Og så vil der være lækre smagsprøver på lækker cremet ske-gorgonzola, som vi serverer i et lille vaffelkræmmerhus. Det er både en sjov og stærkt vanedannende ost”, fortæller Henrik Storgaard fra butikken. Han lover også ekstra gode aftentilbud.

Men udover gode tilbud og gaver, kan du også lade dig forkæle af god musik. Flere steder i gaden vil der nemlig være DJ’s og saxofonmusik.

Du kan holde dig opdateret på aftenens program og melde dig tik eventet, der selvfølgelig er gratis, via linket til Facebook her.

 

 

Indholdet er skrevet af weFRB.dk

wefrb_logo_hi

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.