I samarbejde med Copenhagen Cooking and Food Festival tager JUNIOR østersåbneren i hånden, vender skuden og inviterer til en maritim aften under overskriften, Breaking The New.
Frisk fisk og skaldyr kommer under kærlig og temperamentsfuld behandling, og med fokus på, at vi skal passe godt på vores hav, serverer vi bæredygtig fisk fra nogle af landets bedste fiskehandlere.

Menu:
Italienske velkomstbobler
Østers & håndlavede arancini med Carl Johan svampe
Håndpillede rejer med spæde salater
Rimmet kammusling med caviar & æble
Laksetatar af laks fra Hiddenfjord med urter
1/2 hummer og pighvar med hollandaise og sensommertrøffel
24 mdrs. comté
Sensommerbær med vanilje

31 August at 18:00–22:00
San Marco Junior
Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

 

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.