Vores Marked (Overfor Aksel Møllers Have)

 

Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg

 

  


Tapas aften over meningsfulde samtaler!

 

Rikke og Corinna har studeret protreptik i forbindelse med deres uddannelse som business coaches. Noget de brænder for at være med til at brede ud til andre mennesker.

 

Hvad er protreptik?
Helt forenklet kan man sige, at det er en samtale, om det der er meningsfuldt. P R O T R E P T I K betyder at vende den enkelte mod det, som er væsentligt for ham/hende og fællesskabet. Det har rødder i antikkens Grækenland. En protreptisk samtale hjælper til større forståelse for det værdigrundlag, man handler ud fra og hermed for sig selv. Det har en særlig evne til at trække samtalen op på et alment og anonymt plan, der samtidig er livsnært. Der findes forskellige greb, til at komme derhen, og det vil vi gerne facilitere på denne aften. Et eksempel på et begreb for aftenen kunne fx være T I L L I D.
Alle kan være med og alle er velkommen.

 

Vi vil sidde omkring langbordet hos Vores Marked (Gourmetmarked, vinbar og café), hvor vi samtidig vil nyde gourmet tapas og et glas vin.

 

Praktisk:
*Køb billet til arrangementet her https://www.voresmarked.dk/tapas-aften-over-meningsfulde-samtaler-frederiksberg-20-juni-1730-2000/sp15-g28-570
* Pris for arrangementet kr. 150,- (inkl. tapas og vin)

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.