Frederiksberg Høstfest er et af de mest populære events, vi arrangerer under Copenhagen Cooking & Food Festival. For én aften lukker vi Frederiksberg Allé af og forvandler området til én stor folkefest. Her kan du tage plads ved det 500 meter lange bord blandt de 1500 andre spisende gæster, som hylder høstfesten, de gode råvarer og mødet mellem land og by.

I år er høstfesten den 24. august og er samtidig åbningen af hele Copenhagen Cooking & Food Festival. Nedenfor kan du se, hvilke restauranter og landmænd der er med. Der vil være i alt 7 forskellige oplevelser, og de offentliggøres løbende.

Økologisk Høstmarked
Til høstfesten kan du selvfølgelig møde de økologiske landmænd ved langbordet, men du er også inviteret ud på landet til Økologisk Høstmarked den 1. og 2. september, hvor økologiske landmænd i hele landet åbner stalddørene og inviterer indenfor på gårdene. Find en gård i nærheden af dig på www.høstmarked.dk Økologisk Høstmarked arrangeres af Økologisk Landsforening i samarbejde med de økologiske landmænd.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.