Frederiksberg står i skønhedens tegn d.31/8 -2/9 og derfor inviterer Gammel Kongevej til lidt ekstra forkælelse hos nogle af deres skønhedssaloner. Der bydes på bla. på lækker musik, fantastiske tilbud , goodiebags, vinsmagning med Cork Vinbar og lækre smagsprøver fra Acacia.

FRB. Beauty-Days hos B∙UNIQUE torsdag d. 31/8 til lørdag d. 2/9: 

Butikken byder alle velkommen til køb af gavekort med minus 15 % til ansigtsbehandlinger, der er gældende i et halvt år frem, samt minus 15% ved køb af produkter i forbindelse med ansigtsbehandling eller køb af gavekort på dagene. Det eneste, dette kræver er at nævne kodeordet “B-UNIQUE FREDERIKSBERG”, som giver rabatten i disse 3 dage. Vær også med i lodtrækningen om en ansigtsbehandling ved at nævne samme kodeord.

Adresse: Gammel Kongevej 178, 1850 Frederiksberg 

FRB. Beauty-Day event hos Beauty Avenue fredag d. 1/9 kl. 15.30 – 18.30: 

Program: Kl.15.30-18.30: Vinsmagning med Cork Vinbar, snacks og god musik af Charles Noe

Kl.15.45: Mød Stella Nisreen Kanaan, ejer og founder af Beauty Avenue Spa & Brow Bar på Frederiksberg. Stella holder oplæg omkring green, non-toxic beauty og fortæller om hvordan du kan ændre dine daglige skønhedsrutiner til at være non-toxic og bæredygtige.  Under eventen kan du prøve Beauty Avenues Spa-rituals: Head and scalp massage & hand rituals eller face-bar hvor du kan prøve ”Intelligent Nutrients” lækre ansigtsprodukter. Der bil være 20% på alle produkter i butikken

Køb af billet til fantastiske behandlinger og oplevelser rundt i huset under eventetBehandlingerne finder sted mellem 16.00 – 18.30 og de to billettyper er som følger:

  1. Petite-facial ritual + Makeup touch up + Eyebrow konsultation + Goodiebag (1 person 400,-, 2 personer 700,-)
  2. Petite-facial ritual + Nail polishing + Eyebrow konsultation + Goodiebag (1 person 400,-, 2 personer 700,-)

Køb billet her: https://www.ecolovebeauty.dk/events/

*billetten giver også adgang til dejlige oplevelser i huset som nail-polish, brow-consultation og spa-rituals.

Adresse: Forhåbningsholms Allé 3, 1850 Frederiksberg

FRB. Beauty-Day hos Elisabeth Gierus lørdag d. 2/9 fra kl. 12 til 15   

Kom og få en skøn og sund Beauty tasting hos Elisabeth Gierus økologiske skønhedssalon kl 12-15. Elisabeth Gierus har en master degree som makeup artist fra Sunset Gower Studio i Hollywood og har arbejdet som kosmetolog siden 1994 og i 2007 udviklet sin egen økologiske hudplejeserie, Elisabeth Gierus Skincare. Elisabeth vil med glæde dele ud af skønhedstips i løbet af eventen og fortælle om hendes passion for skræddersyet og personlig hudpleje.

Acacia vil servere lækre veganske og glutenfrie canapeer, samt kokos is der er lavet på kokosmælk og sødet med kokossukker til alle glade besøgende. Du bliver samtidig budt på et glas økologisk champagne samt forkælet med skønne overraskelser og lækker musik af Charles Noe, kombineret med Peter Beim på saxofon.

Til de første 30 gæster, vil der være  goodiebags med smukke ting fra bl.a. Nordal.dk, Gavekort og Økologiske Hudplejeprodukter fra Elisabeth Gierus Skincare, som er fremstillet i Danmark. Til alle der kigger forbi vil der være lækre smagsprøver fra Acacia, samt økologisk champagne. Gavekort på 200 kr. til en ansigtsbehandling og 25% rabat på behandlinger og produkter. Du kan deltage i konkurrencen om en ”Customized Signature Facial by Elisabeth Gierus” , samt en overraskelse fra Nordal.dk med en samlet værd på 2000 kr. Vinderen findes kl.15.

Adresse: Gl. Kongevej 171A

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.