Storm P. Museet

Beskrivelse

Storm P. var en personlighed, der om nogen kom til at tegne dansk humor og selvforståelse i det 20. århundrede. I sine talrige daglige striber skildrede han livet på en måde, så han blev en del af dansk identitet og kulturarv. Storm P.s værker handler om at være menneske, og om hvordan vi agerer i forhold til hinanden, og museet tegner et billede af en enestående dansk kunstner, der også i dag kan få os til at se på os selv og samfundet omkring os med nye øjne.

På museet møder du mennesket og kunstneren Storm P. og hans humoristiske og finurlige univers. Hans liv, hans samtid og hans kunstneriske virke skildres i lyd, fotografier, film og avisklip – og selvfølgelig med talrige eksempler på hans alsidige og mangfoldige produktion – lige fra de farverige og ekspressionistiske akvareller og oliemalerier til de kendte og elskede bladtegninger, filosofiske fluer og tegnede figurer. Udover de faste udstillinger og samlinger har museet også skiftende særudstillinger.

En perle blandt Frederiksbergs museer, og absolut et besøg værd, hvis du vil underholdes og inspireres. Storm P. Museet er også museum for humor og satire i kunsten og for dansk tegneseriehistorie. Museet viser skiftende særudstillinger inden for de forskellige genrer.

Besøg

Adresse:
Pile Allé 2

Åbent:
Tirsdag-søndag 10-16, Mandag lukket

Web:
www.stormp.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/stormpmuseet

Kontakt:
Tlf: +45 3886 0500
E-mail: info@stormp.dk

Storm p

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.