Slagter Lars

 

Leverpostejen hos Slagter Lars har modtaget international hæder

Sidste år vandt Slagter Lars guld i fire kategorier ved den såkaldte’Grand Bailliage’-konkurrence i Holland. Men det er de lokale frederiksbergkunder, der betyder mest. I vinduet hos Slagter Lars hænger intet mindre end fire hædersbevisninger: Grillpølse, rullepølse, kyllingepaté samt, ikke mindst, favoritten og frokostklassikeren leverpostej. Hvert pris repræsenterer en guldmedalje ved den store ’Grand Baillage’-konkurrence i Holland, hvor Lars Jilsø i 2017 blev den helst store medaljesluger. ”Det er dejligt at vinde mesterskaber,” siger han selv om sejren, ”men det vigtigste er jo, at kunderne er glade.”Og det er de hos Lars Jilsø, som selv startede i lære i butikken for 42 år siden, i 1976. Dengang var der ca. 3.500 slagtere i Danmark. I dag er der mindre end 300 tilbage, men de kvalitetsbevidste kunder hænger ved. ”Mange mennesker går heldigvis stadig efter at få de bedste råvarer til deres madlavning. Folk vil have kvalitet, og det leverer vi,” siger Lars Jilsø. Selv om forårssolen for længst har gjort sit indtog, er det endnu for tidligt at tænde op i grillen. I mange hjem står menuen derfor fortsat på simreretter: Svinekæber er ekstremt populære, fortæller Lars Jilsø. Det samme er tykkam og nyretapper fra okse. Og så er der naturligvis det hjemmelavede – og præmierede – pålæg, ikke at forglemme. Til frokosttid dufter det langt ud på H.C. Ørsteds Vej. Man kan næsten ikke undgå at blive sulten, hver gang man går forbi.

SlagterLars - visit frederiksberg

Besøg

Adresse:
HC Ørstedsvej 50
1879 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-fredag 9.30-17.30
Lørdag 9.00-13.00
Søndag Lukket

Web:
www.slagterlars.com

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 3535 1522
E-mail: slagterlars@firma.tele.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.