San Marco JUNIOR

Beskrivelse

NORDISK VELSMAG MED ITALIENSK ACCENT

VELKOMMEN TIL SAN MARCO JUNIOR – CAFE & BRASSERIE  MORGENMAD / BRUNCH / FROKOST / AFTEN / SELSKABER

San Marco JUNIOR trækker rødder fra den tidligere italienske restaurant San Marco, som i sin tid var ejet af Italienske Belisario Zangrando. Nu er stedet blevet til San Marco JUNIOR,  og drives af sønnen Marc Zangrando og hans trofaste personale, som har arbejdet på stedet i mange år. Atmosfæren er personlig og intim, og maden er ukrukket og afslappet – men af høj kvalitet i brasserietradition; men med et tvist af Italien for at være tro mod stedets historie.

Omgivelserne er hyggelige og indbydende og ligger i hjertet af Frederiksberg. Råvarerne er friske, ærlige og nøje udvalgte efter sæsonen. Oplevelsen? Den er som et ægte brasserie med et italiensk tvist – hvor man har lyst til at blive og drikke en ekstra god kop kaffe og få en hyggelig snak med personalet.

Med servering fra kl. 10 morgen til 22 aften favner JUNIOR det meste af dagen og sætter gæsten i centrum med kulinarisk kvalitet og personlig service i husets bedste ånd.

Det er ikke lige til at se…. Men JUNIOR kan huse op til 70 personer og har afdelinger i forskellige plan. Stedet er særlig stolte af ”Falkonerstuen” der kan rumme 20 personer og er den skønneste location til det mindre selskab.

JUNIOR ligger centralt på Frederiksberg – lige over for Falkonersalen og tæt på Frederiksberg metro.

Belis Kitchen

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 10
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Hverdage fra 10-23
Fredag & Lørdag fra 10-23:30
Søndag fra 10-21:30

Web:
www.sanmarcojunior.dk

Facebook:
facebook.dk/sanmarcojunior

Kontakt:
Tlf: +45 33 24 95 76
E-mail: kontakt@sanmarcojunior.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.