Acacia

Beskrivelse

Hvad end du er garvet veganer eller grøn på området, vil du med garanti finde begejstring i menukortet hos Acacia. På kortet finder du både anretninger til den søde og salte tand, og velduftende drikkevarer som varm chokolade og kaffe i flere afskygninger. Alt er 100% plantebaseret og glutenfrit, og over 90% af ingredienserne er økologiske.

Den lyse café er startet af mor og datter, Ida og Alice, der arbejder med kombinationen af bæredygtig cafédrift og eksperimenterende madkunst.Eksempelvis har Acacia sin egen have, hvor der dyrkes spiselige blomster, og alle overskudsråvarer genanvendes i andre sammenhænge for at mindske madspild. For at skåne miljøet mindst muligt sælges der også genbrugskopper, som giver dig rabat på de varme to-go-drikkevarer, når du genanvender denne i caféen!

Der bliver tryllet med plantebaserede råvarer hos Acacia, hvor æstetik og smag bindes sammen af økologi og kærlighed til det veganske køkken. De smukke anretninger serveres med venlig betjening og en stærk holdning til bæredygtighed.Hvad end du er garvet veganer eller grøn på området, vil du med garanti finde begejstring i menukortet hos Acacia. På kortet finder du både anretninger til den søde og salte tand, og velduftende drikkevarer som varm chokolade og kaffe i flere afskygninger. Alt er 100% plantebaseret og glutenfrit, og over 90% af ingredienserne er økologiske.

Acacia ligger centralt på Frederiksberg, og du kan derfor nemt lægge vejen forbi på din tur rundt i byen. Caféen er lys og rummelige, og stilen er fin og enkel ligesom det sofistikerede menukort.

Menukortet skiftet løbende, og du har derfor rig mulighed for at opleve mange forskellige veganske retter. Råvarerne er økologiske og sunde, og du vil helt sikkert spise dig igennem mange forskellige spændende ingredienser, som du ikke har smagt før.

restaurant frederiksberg København

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 171
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag – Tirsdag:     Lukket
Onsdag – Fredag :     9.00 – 17.00
Lørdag – Søndag:     10.00 – 16.00

Web:
www.acaciacopenhagen.com

Facebook / Instagram:

www.facebook.com/acaciakbh 

www.instagram.com/acacia_kbh

Kontakt:
Tlf: 29 63 37 77
E-mail: info@acaciacopenhagen.com

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.