Mondän

Beskrivelse

På skønne Frederiksberg byder restaurant mondän på god smag, fantastisk service og oplevelser udover det sædvanlige.

Vores mad tager udgangspunkt i dansk, nordisk og fransk gastronomi med fokus på råvarer af høj kvalitet omhyggeligt udvalgt fra lokale leverandører.

Restauranten tilbyder et velassorteret vinkort i alle prislejer samt et bredt sortiment af øl på fad. Udvalget af drikkevarer er tænkt som supplement til maden, men tilbydes også for dem, som ønsker at komme forbi til en enkeltstående nydelse en eftermiddag eller aften.

Mondän er indrettet med henblik på at skabe en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, hvor gæsten, maden og stemningen er de vigtigste ingredienser.

 

Køkkenchef
Mads Dalsborg (1981) er udlært på Restaurant Tinggården hos Jan Friis Mikkelsen og brugte en del af sin elevtid i Saint-Maxime, Sydfrankrig, hvor interessen for den enkle og kraftfulde smag for alvor blomstrede. Siden har Mads arbejdet på bl.a. Krogs Fiskerestaurant, Umami, Fredensborg Store Kro og sammen med Mondäns souschef Matthias var han hos Ditto Spiseri i Hellerup, da de blev nomineret til bedste nye restaurant i 2015.

 

Ejer
Lars Bing Magnussen (1971) er entreprenør og iværksætter i ordets bedste forstand. mondän er en af hans drømme, som nu er blevet til virkelighed. Som indehaver, er konceptudvikling, drift og administrative pligter hans bidrag til mondän’s liv på Frederiksberg.

Frokost, middag og dét før og efter.
Født af det nordiske køkken.
Forfinet af det franske.
Og tilpasset de danske ganer.
restaurant i frederiksberg københavn

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 26
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag – Lørdag  12:00 – 21:45
Søndag                 12:00 – 20:00

Web:
www.restaurantmondaen.dk

Facebook / Instagram:
instagram.com/restaurantmondaen

Kontakt:
Tlf: 41 22 12 12
E-mail:kontakt@restaurantmondaen.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.