Guidede ture

Tag på en eventyrlig vandring med skuespiller Christian Steffensen, der vil vise dig Frederiksberg gennem bl.a. HC. Andersens øjne.
Eller hvad med en privat shoppingtur med en personal shopper, der viser dig de unikke og særegne modebutikker, der er så mange af på Frederiksberg.

 

Dramatiserede Byvandringer v/ Christian Steffensen

På sporet af H.C. Andersen - guidet tur

I fodsporene af kendte Frederiksberg-personer

I sommeren 2017 har du i år en helt unik mulighed for at komme tættere på et par af de store danske personligheder, der har haft sin gang på Frederiksberg.

Det sker når skuespiller, sanger og iscenesætter Christian Steffensen, tilbyder dramatiserede vandringer i fodsporene på hhv. Storm P., Adam Oehlenschläger og H.C. Andersen.

 

Byvandringer med Gadens Stemmer

Oplev Frederiksberg fra Bagsiden

Guiderne i Gadens Stemmer har alle en unik og barsk livshistorie fra kanten af samfundet. De har hver især arbejdet ihærdigt med udformning af deres individuelle rute i et kvarter, som har haft særlig betydning for dem.

Gadens Stemmer viser rundt på det Frederiksberg, som er måske pænt på overfladen, men her er også herberger, misbrug og hjemløse.

Mode-shopping med Personal Shopper

Landbohøjskolens Have og historiske bygninger - guidet tur

Bliv guidet til de spændende og udsøgte butikker på Frederiksberg

Du har nu muligheden for nemt og bekvemt at blive guidet frem til de unikke og særlige butikker, der er beliggende på Frederiksberg – hvad end det gælder tøj, sko, design, mv.
Du kan give dine ønsker på forhånd, hvorefter den personlige shopper vil sammensætte den perfekte tur til dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.