Greenskin

Greenskin.dk er en økologisk skønhedsbutik med tilhørende skønhedsklinik

Vi rådgiver om og sælger naturlig og økologisk hudpleje og går op i, at du får de helt rigtige produkter med hjem. De fleste ansatte er uddannede kosmetologer, andre er bare hudpleje-nørder med et hjerte, der banker for grønne skønhedsprodukter.

Sortimentet er udvalgt på baggrund af kriterier om bæredygtighed; mange af vores produkter er økologisk certificerede og alle er producerede med naturlige ingredienser. De mærker, vi fører, repræsenterer virksomheder, der behandler ingredienserne med kærlighed, producerer med respekt for jordens ressourcer og har et helhedsorienteret syn på, hvordan produktionen påvirker din krop og vores omverden.

Alle hudplejeprodukter, der føres hos greenskin.dk, er baseret på naturlige råvarer. Kom forbi, så finder vi de helt rigtige produkter til dig blandt de mere end 50 hudpleje-mærker vi fører.

I skønhedsklinikken kan du få ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger eller få farvet bryn og vipper. Vores behandlinger til gravide er også meget populære. Skal der arbejdes dybere på ar, rynker eller acne? Så er Schrammek peelingen et effektivt og 100% naturligt valg.

Et udpluk af vores mærker: Jurlique, Jane Iredale, Tromborg, Ling, Rudolph Care, Dr. Hauschka, Karmameju, John Masters.

Kom forbi og lad os gøre din hud glad og dig smuk.

Greenskin.dk

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 163
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-15.00
Søndag lukket

Web:
www.greenskin.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/greenskindk
www.instagram.com/greenskindk

Kontakt:
Tlf: +45 33 25 47 47
E-mail: info@greenskin.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.