Fisk & Færdigt

Beskrivelse

På H.C. Ørsteds Vej finder du fiske-take-away butikken Fisk & Færdigt, som den engelske Michelin-kok Simon Longhurst og hans danske kæreste Camilla Hedegaard står bag. De har fornyet det traditionelle fiskehandlerkoncept til det, som kunderne i højere grad efterspørger i dag, nemlig færdige fiskeretter.

– Det er ikke fordi, kunderne er holdt op med at spise fisk, måske tværtimod, men vi kan bare se, at kunderne hellere vil købe vores færdigretter end ferske fisk, siger Simon Longhurst og fortsætter:

– Da vi åbnede Fisk & Færdigt, var vi ellers meget bevidste om, at det skulle være en traditionel fiskehandel med friske fisk, delikatesser og vildt, men da jeg jo har en baggrund som kok var det egentligt mest naturligt, at vi også lavede en masse fiskeretter ud af alle de dejlige fisk, slutter Simon.

Fiske-take-away

I dag er mere end 2/3 af alle de friske fisk, der kommer ind i butikken om morgen, solgt som en færdigret inden aften. Forvandlingen fra at være en traditionel fiskehandel til en moderne fiskehandel med fokus på fiske-take-away, der har vist sig at være en solid formel på fornyelse af en specialbutik i en ellers trængt branche.

– Vi taler alle om, at vi skal spise mere fisk, men jeg kan også godt fornemme, at kunderne meget gerne vil have en lille vejledning med, når de køber vores ferske fisk. Det er jo forståeligt nok ikke alle, der har rutinen i at tilberede fersk fisk derhjemme, og dem giver vi gerne et godt råd med hjem, siger Camilla Hedegaard og fortsætter:

 

Fakta
Simon Longhurst er tidligere Michelin-kok og London-restauratør. Han er i dag ejer af Fisk & Færdigt og er desuden medlem af bestyrelsen for Danmarks Fiskehandlere.

Mail: info@simonfisk.dk

Enzo

Besøg

Adresse:
H.C. Ørsteds Vej 37B
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag Lukket
Tirsdag – Fredag 11.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00

Web:
www.simonfisk.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/FiskogFaerdigt

Kontakt:
Tlf: +45 3535 1729
E-mail: info@simonfisk.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.