Det Franske Conditori

Beskrivelse

Det Franske Conditori er et autentisk bageri, beliggende på en af de hyggeligste handelsgader på Frederiksberg. Bageriet er dansk ejet af 3. generations uddannet bager Henrik Jonsbak. Henrik har i 2012 ført facaden tilbage, så tæt på den originale fracade fra 1898 som muligt og i 2014 bygget butikken om til en nymoderne, dog stadig klassisk med masser af hyggelig atmosfære. 2014 kommer også til at markere et retningsskifte, da vi har valgt at satse på finere “fransk” konditori sammen med vores fransk inspireret brød der igen skal kendtegne butikken og være vores “varemærke”.

Det Franske Conditori laver brød, kager og konditori i den klassiske og traditionelle franske ånd. Der lægges vægt på kunsthåndværket, kvalitet og håndværksmæssig høj standard og kun de bedste råvarer fra håndplukkede leverandører benyttes. Langt størstedelen af alle produkter laves stadig på “den gode gammaldags måde”.

Vores Mission er: Tilbage til rødderne med finere fransk konditori, godt fransk inspireret brød, godt håndværk, passion, gode råvarer og en service som man husker det fra gamle dage!

Godt fransk inspireret brød

DFC_Bread3_350x350

Brød, boller, flûtes i lyst og mørkt, groft og fint, med og uden kerner, croissanter med og uden chokolade, wienerbrød og meget mere.

Finere fransk konditori

DFC_kager_7119_350x350

Gateau (kager) i alle tænkelige udgaver, tærter, roulader, flødeboller, mousser, småkager, konfekt og chokolade i alle afskygninger.

Ud-af-huset

DFC_Prociutto_350x350

Frisksmurte sandwichs med lækkert pålæg i friskbagte sandwich baguettes, receptions- og fest buffeter, delikatesser, kanapéer, tapas samt naturligvis kage- og chokoladekreationer

Det Franske Conditori

Besøg

Adresse:
H. C. Ørstedsvej 44
1879 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag – fredag: 06.00 – 17.30
Lørdag – søndag: 06.00 – 16.00

Web:
www.detfranskeconditori.dk

Facebook / Instagram:
Facebook.com/detfranskeconditori

Kontakt:
Tlf: +45 35 35 15 46
E-mail:

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.