Brødflov

Beskrivelse

I Brødflov gør vi en kunst ud af at producere varer af højeste kvalitet. Derfor er Brødflovs råvare sæsonbestemte og økologiske. De økologiske producenter, Brødflov benytter sig af, tager hensyn til miljø og dyrevelfærd.
Udover brug af økologiske råvare, anvender vi biodynamisk emballage, for at mindske miljø forurening.

Det unikke ved Brødflov er, at vi bruger surdej i alle vores brød. Surdej giver brødet en bedre smag, aroma og struktur, end ved brug af gær. Bageren går, i nattens mulm og mørke og bager brødet, der blandt andet består af økologisk fuldkornsmel. Økologiske korn er dyrket uden kunstgødning, sprøjtegift og gensplejsning. Fuldkornsmel kan både være hele korn eller forarbejdede kerner, i form af knækkede, skårne eller malet fuldkornsmel. Hele kernen benyttes, hvilket sikre at alle vitaminer, mineraler og fibre bliver i det færdigbagte brød.

Melet som der bruges er stenformalet. I stenformalet mel er det ikke muligt at separere kornets dele fuldstændig, og der vil derfor altid være både kim og klid tilbage i melet. Det giver specielt det sigtede mel et højere indhold af vigtige vitaminer og mineraler. Det er ofte mindre møllere, som anvender stenkværne og de maler gerne et enkelt parti korn fra samme mark ad gangen. Det betyder, at bagning med stenformalet mel kan give en ny smagsoplevelse hver gang.

Enzo

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 36
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-lørdag: 06:00-19:00
Søndag: 06:00-18:00

Web:
www.broedflov.dk

Facebook / Instagram:
facebook.com/brodflov

Kontakt:
Tlf:  +45 50 58 98 29
E-mail: md@broedflov.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.