Beaumonde

Velkommen til Beaumonde.dk. Her finder du hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter fra Sydkorea, der under tilnavnet K-BEAUTY er kendt for deres innovative formler til fornuftige penge.

I august 2017 åbnede butikken Beaumonde på Gammel Kongevej 153. En skønhedsbiks, som ene og alene sælger K-beauty produkter. Og hvad er så lige K-beauty?

K-beauty er hudpleje, makeup og andre skønhedsprodukter fra Sydkorea, som er kendt for deres nytænkende skønhedsprodukter til fornuftige priser.

K-Beauty er rigtigt godt igang med at tage skønhedsverden med storm. Men med de spøjse ingredienser, og rutiner med mange, mange, mange skridt, kan det sagtens virke lidt overvældende at komme ind i. Vi har samlet hele molevitten her, for at gøre det lidt nemmere – og vi lover, det er værd at sætte sig ind i. Din klare, glødende, fugtede og glade hud vil tale for sig selv.

Bag butikken står Marie Brodersen, der bl.a. er tidligere skønhedsredaktør på Alt for Damerne. Inden hun slog dørene op til Beaumonde på Gammel Kongevej, drev hun webshoppen Beaumonde.dk, som butikken udspringer af. Dermed kan man nu både bestille produkter online eller smutte hen og få en kyndig vejledning i, hvad butikken sælger, og købe de mange forskellige K-beauty-produkter fysisk.

Det fine selskab

Selve navnet Beaumonde betyder »det fine selskab« og kommer ifølge Marie Brodersen af, at hun elsker at omgive sig med fine ting og i det hele taget at dyrke det gode liv.

»Derfor vil de produkter, jeg sælger i Beaumonde være en afspejling af, hvad jeg synes er lækkert. Det er ikke nødvendigvis dyrt eller posh, men helt sikkert fint, enkelt og funktionelt«.

I butikken finder man produkter fra bl.a. Mizon, Manyo Factory, Blithe, Dr. Jart+, IT’s Skin, der bl.a. er kendt for deres macaron-lipbalms og sheet-maskerne.

Beaumonde logo Skønhed & Personlig pleje gammel kongevej beaumonde

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 153
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag: 12:00-17:30
Onsdag: 12:00-17:30
Torsdag: 12:00-17:30
Fredag: 12:00-18:00
Lørdag: 11:00-15:00

Web:
www.beaumonde.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/beaumonde.dk
www.instagram.com/beaumonde.dk

Kontakt:
Tlf: 22 64 81 18
E-mail: hello@beaumonde.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.