Altanbutikken

Beskrivelse

ALTANBUTIKKEN er et danskejet firma.

Vi sælger kvalitetsmøbler til haven & altanen.
Vi forhandler udelukkende topkvalitets-produkter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, for det er netop her, vores kundekreds skal kunne kende os fra de andre. Derfor er materialer og råvarer håndplukket blandt det allerbedste, der findes på markedet. Hermed finder du et stort udvalg i vores konceptbutik, som er specielt velegnet til altaner.

Vi forhandler vores eget mærke Balcony Living, som specialiserer sig i møbler velegnet til altanen. Kravet for Balcony Living bygger på sammenspillet mellem æstetik, funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet. Derudover forhandles andre produkter der spiller godt sammen med Balcony Livings produkter. Da mange af vores produkter importeres direkte fra producenten, betyder det at vi kan levere de bedste produkter til de helt rigtige priser.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Kom endelig forbi vores butik på Godthåbsvej 11, 2000 Frederiksberg og se vores store udvalg og bliv inspireret.

Altanbutikken

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 11
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag 11.00-17.30
Lørdag 10.00-14.00

Web:
www.altanbutikken.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/Altanbutikken

Kontakt:
Tlf: +45 5258 58 67
E-mail:  info@altanbutikken.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.