Sommeren er over os, skolerne holder ferie og det er tid til at nyde byens sommertilbud. Heldigvis har Frederiksberg masser at byde på for både store og små.

Herunder finder du gode ideer til, hvordan du kan holde ferie på Frederiksberg – om det så blot er for en enkelt dag, en uge eller en hel måned

Frederiksbergs haver og parker

Traditionen tro er der kommet nye generationer til i Zoologisk have. Bl.a. er et nyt kuld løveunger kommet til samt elefantungen Plaisak. Tag børnene med og sig velkommen til de mange nye dyreunger.

Frederiksberg Have er fantastisk om sommeren. Her er der både masser af plads på den store plæne og masser af små kroge, som man kan hvile sig i. Prøv samtidig en smuk bådtur i kanalerne.

Søndermarken er også et yndet sted om sommeren. Her kan man enten gå lange ture eller løbe i det kuperede terræn. Glem ikke at tage et smut i Cisternerne, når du alligevel lægger vejen forbi.

Spændende udstillinger i Frederiksbergs Museer

Hvis du endnu ikke har set Sambuichis udstilling “The Water” i Cisternerne, skal du gøre dig selv den tjeneste at gøre det nu. En fantastisk udstilling baseret på naturen – der for en stund er rykket ned i det magiske vandreservoir på Frederiksberg Bakke.

På Storm P. kan du gennem sommeren bl.a. opleve farverige tegninger og historier af Cykelmyggen Egons fader, Flemming Quist Møller.

Bakkehusmuseet har netop gennemgået en fin modernisering af haven og har nu fået et fint orangeri, som bestemt er et besøg værd.

Glem ikke at lægge vejen forbi Børnemuseet også, som inviterer på kreativt værksted og masser af underholdning.

Bliv vist rundt på Frederiksberg af H.C. Andersen

Skuespiller Christian Steffensen viser i august måned byen frem set gennem store danske personligheders øjne. Kom bl.a. med på en vandring i H.C. Andersens fodspor og hør viser og digte fra hans store samlinger undervejs.

Ligeledes viser også Storm P. og Oehlenschäger byen frem.

Sommerens store events på Frederiksberg

Sommer er lig med store events i byens rum. Det gælder også i år, hvor du har masser af mulighed for at høre god musik, spise lækker mad eller se verdensklasse sport.

Glæd dig bl.a. til Stella Polaris, Car Park Festival, STRØM, Pride Parade, Fællesspisning i Fasangården, Post Nord Danmark Rundt og mange flere.

Udforsk de små unikke haver på Frederiksberg

Frederiksberg er bl.a. unik pga. de fine og smukke haver, der ligger rundt i byen. Gå f.eks. på udforskning i Landbohøjskolens Have, hvor du samtidig kan tage en kop kaffe i Væksthuset. Eller smut en tur i Haveselskabets Have, hvor man kan gå rundt i timesvis og finde nye og spændende grønne kroge.

Nyd stemningen i byens handelsgader

Der er masser muligheder for at gå på oplevelse i Frederiksbergs flotte handelsgader. Her finder du både gode råvarer, lækkert design og søde butiksindehavere.

Sæt f.eks. tænderne i en vaffelis fra Social Foodies eller Frederiksberg Chokolade, tag en kop kaffe på Maudes Salon eller Coffee Collective eller drøm dig væk til de franske himmelstrøg på Værnedamsvej.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.