Diamantsmykker og oplevelser bringer shopping til et helt nyt niveau hos juvelér og guldsmed Daniel Høeg i butikken Hearts and Arrows på Gammel Kongevej. Her kan du også gå på opdagelse i guldsmedens eget værksted.

Hammeren banker. Loddeværktøjet er tændt. Og her hos Hearts and Arrows midt på Gammel Kongevej sidder juvelér og guldsmed Daniel Høeg tilbagetrukket fra gadens pulserende handelsliv og koncentrerer sig om at få formet et par diamantringe helt perfekt.

”Jeg er perfektionist til fingerspidserne. Jeg arbejder altid ud fra hver enkelt kundes ønsker med sans for detaljer. Et godt håndværk betyder alt for mig”, fortæller Daniel.

Han er uddannet guldsmed med speciale i juvelérarbejde. Og netop det med juvelérarbejde har en særlig plads i Daniels hjerte.

”Jeg har en stor passion for diamanter og diamantsmykker”, siger han.

Det bærer hele butikken præg af. Også navnet. Hearts and Arrows er nemlig oversat navnet på verdens mest sofistikerede diamantslibning.

Og her i butikken kan du gå på opdagelse i en lang række smukke diamantsmykker lige der, hvor de bliver til. I designerens eget værksted.

”Butikken fungerer som et åbent værksted, hvor kunder på første hånd kan opleve, hvordan de håndlavede smykker bliver til. Det er helt uformelt”, fortæller han.

Her på Gammel Kongevej har Daniel Høeg haft både butik og værksted siden 2010. Og selvom Daniel producerer og designer diamantsmykker af højeste kvalitet, så findes der noget for enhver pengepung.

”Over halvdelen af alle smykker her i butikken bliver fremstillet ud fra vores kunders egne idéer og tanker omkring et unikt smykke. Jeg lægger derfor stor vægt på at give en grundig introduktion til hele processen og mit historiske håndværksfag. En af mine vigtigste opgaver er, at alle skal forlade butikken lidt klogere og gladere, end da de kom”, fortæller Daniel.

For ham handler det altså også om at give oplevelser videre. Og det gør han med både imødekommenhed, service i verdensklasse og så det gode håndværk.

”Og så laver jeg også både bestillingsopgaver og reparationer. Og der er altid noget at blive inspireret af her i butikken, hvis man ønsker at købe et færdigt smykke.

Du finder Hearts and Arrows på Gammel Kongevej 135B. Du kan læse meget mere om butikken og se Daniel Høegs spændende designs på hjemmesiden www.heartsandarrows.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.