Sunday, 16 December 2018 from 10:00-17:00

Allégade 7 – Det økologiske Inspirationshus
2000 Frederiksberg

 

Det glæder os at kunne annoncere den første udgave af Det Grønne Julemarked ved Det Økologiske Inspirationshus, Allégade 7, i hjertet af Frederiksberg ❣️ ????????‍????????????‍????

Vi har inviteret over 20 af de bedste økologiske og lokale producenter af mad og brugskunst vi kender og alene det at have samlet dem under en frosklar, ren søndag i advent er allerede ren juleglæde!

Som en del af dagen vil vores Teater naboer, Riddersalen arrangerer lidt underholdning for børn og voksne og Slow Food København Nordsjælland vil står for en række af smagninger og “talks” i væksthuset.

Man vil få mulighed for at købe alle råvarer til julebordet – økologisk frilandsgris og ænder og gæs af aller fineste og reneste kvalitet, biodynamiske grøntsager der strutter af sundhed. Honning, marmelader, kimchi, oster, charcuterie, vin, andet alkohol og meget meget mere. Aller bedst – biodynamiske juletræer – i de skøreste og sjoveste former – ingen pesticider i julestuen ????, men en masse toppe at dekorere ???????? !!!

Vi serverer glögg og mad fra grillen og Slow Food laver æblerskiver ???????? , der går også rygter om jazz i hjørnet af gården ????????????

Hvorfor et grønt julemarked???
Vi vil gerne dele vores kendskab til de bedste bønder, gartnere og andet kompromisløst godtfolk der kan gøre den bittersøde forbrugsfest til et sandt overflødighedshorn af lutter god karma og bedste kvalitet.
De findes derude. Er til at snakke med og handle med. Direkte.

Følg med på de sociale medier under #detgrønnejulemarked

Julehilsner fra Martin, Marie, Viola.

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.