Saftige og smørstegte burgere. Gasoline Grill har fået mange munde til at løbe i vand, og til næste år behøver du ikke længere tage turen ud af Frederiksberg for at nyde de prisvindende burgere. Til marts 2019 åbner Gasoline Grill nemlig på Værnedamsvej.

Den første Gasoline Grill åbnede i 2016 i en gammel tankstation på Landgreven tæt på Store Kongensgade i København. Den nye burgerbar, der åbner på Værnedamsvej i marts 2019, bliver den femte i rækken – men den første af sin slags på Frederiksberg.

Men hvordan kan det være, at det lige er Værnedamsvej, der er den heldige vinder af Gasoline Grills Frederiksberg-location?

“Værnedamsvej er en location, der passer godt til os. Der er sådan en hyggelig stemning, gode butikker og mange mennesker. Det er en unik gade – der findes kun én værnedamsvej. Derfor skulle det være dér, vi åbnede vores Frederiksberg-burgerbar,” siger indehaver Klaus Wittrup Nielsen til det lokale livsstilsmedie weFRB.

Læs også: Moderne mexicanske dele-tacos: Poco Picante på Frederiksberg byder på forfriskende fristelser

Den nye burger-restaurant kommer til at ligge i Cofoco Le Marchés gamle lokale på Værnedamsvej 2. Her skal Gasoline Grill boltre sig på hele 100 kvadratmeter, hvilket er en fordobling af Gasoline Grill’s nuværende største burger-restaurant på Niels Hemmingsens Gade.

“Ingen af stederne ens, men der er samme menu, og det kommer der også til at være på Værnedamsvej. Men det er et større lokale, så der er mere mulighed for at sidde indenfor,” fortæller Klaus Wittrup Nielsen, der ser frem til åbningen af den nye burgerbar.

Læs også: Har cocktail-bodegaen 1879 Frederiksbergs allerbedste Espresso Martini?

Han afslører også, at lokalerne på Værnedamsvej vil blive indrettet af nogle dertil hyrede, dygtige designere, og at der helt sikkert kommer en åbningsfest, når den nye burger-restaurant åbner til marts 2019. Vi glæder os.

Læs også: Restaurant Mêlée er både æblemost om mandagen og vin om fredagen

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.